Έδειξε χαρακτήρα και πήρε το πρώτο «διπλό» ο Διαγόρας

Ο Διαγόρας κυνηγάει από την αρχή του πρωταθλήματος την εκτός έδρας νίκη και την πέτυχε την πιο καθοριστική στιγμή, σε μια καυτή έδρα και απέναντι σε ένα αντίπαλο τον οποίο δύσκολα θα καταβάλουν άλλες ομάδες στην έδρα του. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού και παρέμεινε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα,  δυο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Προοδευτική.

Ο Νίκος Παντέλης δήλωσε τα εξής για το παιχνίδι:

«Ήταν μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη. Ήμασταν σε όλο το ματς καλύτεροι και θα μπορούσαμε να είχαμε «καθαρίσει» από το α΄ ημίχρονο. Πήραμε μια σημαντική νίκη και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Αφήνουμε το ταμείο για το τέλος».

Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τη διακοπή κατά τον καλύτερο τρόπο και να προετοιμαστούν όσο γίνεται καλύτερα, για ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι,  το δεύτερο κατά σειρά. Αυτή τη φορά για την 8η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό.

Στη διάθεση του Νίκου Παντέλη  θα βρίσκεται ο Κώστας Σκάρος, ο οποίος βρέθηκε στο ματς με τον Ιωνικό, αλλά προφυλάχτηκε και δεν αγωνίσθηκε στο δυνατό παιχνίδι της Νίκαιας.