Κώστας Βασιλακάκης: «Πλασματικό το σκορ…»

Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήττα κι όταν έρθει το καλύτερο θα είναι να την διαχειριστείς και να την προσπεράσεις κατά τον ιδανικότερο τρόπο.

Αυτό προσπαθούν από χθες να κάνουν τεχνική ηγεσία και παίκτες του Ιάλυσου, που γνώρισαν απρόσμενη όπως εξελίχθηκε ήττα από την πρωτοπόρο Προοδευτική με σκορ 3-2, πάρα το γεγονός πώς, στο β΄ ημίχρονο ειδικά, πραγματοποίησε  την καλύτερη φετινή του εμφάνιση.

Ο Κώστας Βασιλακάκης αναζητεί τα αίτια αυτής της ήττας, που αναφερόμενος στο ματς αυτό είπε:

«Το σκορ ήταν πλασματικό. Ήμασταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Όταν οι αντίπαλοι σου λένε ότι ήμασταν τυχεροί, καταλαβαίνεις τι συμβαίνει στο ματς. Από κει και πέρα αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η διάθεση, η όρεξη που δείξαμε στο ματς με την Προοδευτική, για τα επόμενα παιχνίδια.

Πιστεύω πώς αν έχουμε τέτοια εικόνα σαν ομάδα δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια αυτό. Να δημιουργούμε δηλαδή πολλές ευκαιρίες και να μην παίρνουμε αυτό που θέλουμε. Πιστεύω κάποια στιγμή να αλλάξει…Και δεν μπορείς να πεις πώς αυτό οφείλεται κάπου συγκεκριμένα.

Είτε σαν ομάδα, είτε ατομικά, τυγχάνει. Είναι και σε τι μέρα θα βρεθεί ο καθένας και πώς θα του δοθεί η ευκαιρία. Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο. Στενοχώρια υπάρχει, όχι απογοήτευση. Προχωράμε για το ματς με το Λουτράκι και σίγουρα όλο αυτό θα γυρίσει υπέρ μας στο τέλος».

Νίκη σε κάθε παιχνίδι
Ο Ιάλυσος κάνοντας την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα έμεινε πίσω βαθμολογικά. Και τώρα για να επανέλθει στο παιχνίδι, θα προσπαθήσει να πάρει όλα τα ματς μέχρι το τέλος του α΄γυρου, προσδοκώντας φυσικά και  σε «στραβοπατήματα» των ομάδων που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.

Η ομάδα έχει δυο εβδομάδες περίπου για να προετοιμαστεί για τον αγώνα με το Λουτράκι και φυσικά στο ίδιο διάστημα, ο κόουτς της ομάδας περιμένει τους Δήμα (δεν ταξίδεψε στην Αθήνα τελικά) και Μπεγκλετζη που αισθάνθηκε ενοχλήσεις  στο παιχνίδι.