Παράπονα από τύχη και διαιτητή στο Βάτι

Ως ένα ιδιαίτερα άσχημο εκτός προγράμματος αποτέλεσμα χαρακτήρισε ο Γιάννης Καμπούρης τη «λευκή» ισοπαλία στην οποία υποχρεώθηκε ο Διαγόρας Βατίου στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τη Δόξα Ψίνθου. 

Παρότι δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» θεωρεί πως στο δεύτερο η απόδοσή τους ήταν αρκούντως καλή για να δικαιούνται τους τρεις βαθμούς. Το μόνο που τους έλλειψε ήταν το γκολ, κάτι για το οποίο… «ευθύνεται», σε μεγάλο βαθμό, ο αντίπαλος τερματοφύλακας Ανδρέας Σαββιδάκης.  

Όσο «σκασμένοι» κι αν ήταν, οι Βατενοί δεν δίστασαν να του απονείμουν, σε μία επίδειξη ποδοσφαιρικού πολιτισμού, τα εύσημα για την καταπληκτική παρουσία του, ευχόμενοι τα καλύτερα για τη συνέχεια. 

Πάντως, οι Βατενοί δεν αισθάνονται αδικημένοι μόνο από την τύχη, αλλά και από το διαιτητή Αντώνη Παπαβασιλείου, στον οποίο χρεώνουν το μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Λάμπρου Ζωάννου στο 25’. Όπως σχολίαζαν και χθες, η παράβαση ήταν εξόφθαλμη. 

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο Διαγόρας Βατίου έμεινε απροσδόκητα χαμηλά στη βαθμολογία και το επικείμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Καρδάμαινας απέκτησε χαρακτήρα τελικού, αφού ενδεχόμενη ήττα θα περιπλέξει την κατάσταση στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και θα οδηγήσει τους «κυανέρυθρους» σε περίοδο άγχους και πίεσης.

Όπως έλεγε χθες ο Γιάννης Καμπούρης, η ανάγκη να παραμείνει η ομάδα του ψύχραιμη είναι μεγάλη και ο ίδιος είναι βέβαιος πως οι ποδοσφαιριστές του θα ανταποκριθούν.