Φοίβος: Ζημιά στους χιαστούς  ο Σωκράτης Ορφανίδης

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για το Φοίβο Κρεμαστής, όχι τόσο εξαιτίας του προγράμματος, αλλά επειδή την ερχόμενη 11η αγωνιστική, θα στερηθεί των υπηρεσιών αρκετών ποδοσφαιριστών του. 

Η νίκη επί του Διγενή μπορεί να απέφερε τρεις βαθμούς, αλλά το ενενηντάλεπτο  ήταν γεμάτο απώλειες και μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικές.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου αποβλήθηκαν οι Αντώνης Θεοδοσίου και Σταμάτης Χατζησάββας, κάτι που σημαίνει πώς χάνουν το ματς της Παστίδας. 

Στο ίδιο παιχνίδι,  υπήρχαν όμως και δυο τραυματισμοί, εκ των οποίων ο ένας ιδιαίτερα σοβαρός. Ο Σωκράτης Ορφανίδης έπαθε ζημιά στο πρόσθιο χιαστό και χθες βράδυ θα υποβαλλόταν στην μαγνητική που απαιτείται και θα καταδείκνυε το μέγεθός της.

Ο έτερος των τραυματιών ήταν ο Κώστας Καλημέρης, για τον οποίο η πρώτη εκτίμηση μιλούσε για πρόβλημα στον τένοντα, αλλά τελικά ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει θλάση βαριάς μορφής. 

Φυσικά είναι περιττό να σημειωθεί, πώς και οι τέσσερις δεν παίζουν την 11η αγωνιστική στην Παστίδα κατά του Αστέρα.

Κι αν σε αυτούς προσθέσει κανείς τον τραυματία Νίκο Ορφανίδη, αλλά και τον στρατευμένο Μιχάλη Μόσχο, καταλαβαίνει σε πόσο δύσκολη θέση περιήλθε η ομάδα της Κρεμαστής

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ
Από την Διοίκηση του Φοίβου εκδόθηκε χθες η παρακάτω ευχητήρια ανακοίνωση:  «Το Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής εύχεται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Κώστα Καλημέρη να του ζήσει το υγιέστατο κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο η σύντροφός του, Ντίνα. Να το καμαρώσει όπως ποθεί. Τέλος του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί μετά το παιχνίδι με το Διγενή».