Πλήρης ο Ακουσίλαος στη συνέχεια

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας παραμένει ο Ακουσίλαος ισοβαθμώντας όμως με την Τήλο και τον Άγιο Ισίδωρο, αφού συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις συνδυασμένες με νίκες στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και συγκεκριμένα στο α’ όμιλο.

Την περασμένη Κυριακή οι παίκτες του Κώστα Ζουρούδη επικράτησαν με 3-0 αυτών από τον Απόλλωνα Απολλώνων στις Φάνες και την επόμενη αγωνιστική θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Σύμη.

Η ολοκληρωτική καταστροφή του γηπέδου των Συμιακών από τη θεομηνία της περασμένης βδομάδας, αναγκάζει ουσιαστικά την ΕΠΣΔ να ορίζει πλέον από δω και πέρα τα εντός έδρας παιχνίδια τους στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο γήπεδο Κοσκινού, όπου και θα πραγματοποιηθεί η παραπάνω συνάντηση μεθαύριο Παρασκευή στις 13.45. 

Πάντως το ρόστερ των «πρασίνων» μεγαλώνει με την επιστροφή του Θανάση Ρακά, του 24χρονου μεσοεπιθετικού, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων απουσίασε το περασμένο διάστημα. Έτσι, ο Κώστας Ζουρούδης θα έχει περισσότερες λύσεις στις γραμμές αυτές το επόμενο διάστημα, ενώ και για το παιχνίδι με τη Σύμη θα έχει λευκό… απουσιολόγιο.