Καλά νέα για τους τραυματίες της Ρόδου

Μπορεί να μεσολαβεί ένα κενό υποχρεώσεων σαββατοκύριακο, ωστόσο η σκέψη των πάντων στη Ρόδο είναι ήδη προσανατολισμένη στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο την πρωτοπόρο Προοδευτική, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 3 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο.

Η προετοιμασία ξεκίνησε χθες το μεσημέρι στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου και ο προπονητής Πάρης Ανδράλας μπορεί να ελπίζει βάσιμα πως εκτός απροόπτου, στο μεγάλο ματς με τους Κορυδαλλιώτες θα έχει μετά από καιρό όλους τους ποδοσφαιριστές του γερούς και διαθέσιμους.

Το τράβηγμα που υπέστη ο Μουσταφά Μπανγκούρα στο πρόσφατο παιχνίδι με το Κερατσίνι μοιάζει να είναι ελαφρύ, καθώς δεν τον εμπόδισε να προπονηθεί ατομικά, ενώ να τρέχουν ξεκίνησαν και οι Πέτρος Δημητριάδης και Σερτζίνιο.  Λογικά, την ερχόμενη Δευτέρα οι τρεις τους θα είναι έτοιμοι να ενταχθούν στο ομαδικό πρόγραμμα.

Η σημερινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 12:30 το μεσημέρι στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι.