Στη «σέντρα»  δύο διαιτητές

Εκτός ορισμών για τα παιχνίδια του προσεχούς Σαββατοκύριακου αναμένεται να μείνουν οι Αντώνης Παπαβασιλείου και Αυγερινός Κάζας.  

Ο πρώτος παραπέμπεται στο ΤΟΔ βάσει της έκθεσης του παρατηρητή του Μπάμπη Λάμπρου, για το πέναλτι που δεν έδωσε στο Διαγόρα Βατίου στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του με τη Δόξα Ψίνθου, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Όσο για το δεύτερο, ο Κώστας Ζαννετίδης, που παρακολούθησε το ματς της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας  ανάμεσα στην Κύπρο και τους Ιππότες, του χρεώνει τρεις λανθασμένες αποφάσεις στο πέναλτι που έδωσε στην Κύπρο, σ’ ένα που δεν έδωσε στους Ιππότες, καθώς και στο φάουλ από το οποίο οι Ιππότες σκόραραν.  

Σημειώνεται, πως ο αρχιδιαιτητής βρέθηκε και στο γήπεδο της Κρεμαστής, για να κρίνει το διαιτητή Δημήτρη Ατσικνούδα στο ματς του Φοίβου με το Διγενή.  Κάποιο σοβαρό λάθος δεν είδε, όμως δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο ο διαιτητής διαχειρίστηκε την ψυχολογία του αγώνα.