Ένα βήμα πριν το φάιναλ φορ η Δωδεκάνησος

Το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η β’ φάση του Κυπέλλου ΟΣΕΚΑ, με τη Δωδεκάνησο να υποδέχεται στο Βενετόκλειο τους Αετούς Κρήτης και ν’ απέχει μία νίκη από την πρόκριση στο φετινό φάιναλ φορ. 

Ο σύλλογος ενημέρωσε ότι ο αγώνας ορίστηκε το Σάββατο στις 19.00’ και προσθέτει: «Το παιχνίδι αυτό θα κρίνει και το εισιτήριο για το φάιναλ φορ του θεσμού, που θα διεξαχθεί σε κλειστό γυμναστήριο της Αθήνας. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα μας, η οποία θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο και να δώσει ραντεβού με μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση. 

Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς στο Βενετόκλειο και ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα παρουσιαστεί πάνοπλος στο σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου. 

Η διοίκηση του συλλόγου, οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο προσκαλούν το φίλαθλο κόσμο στο Βενετόκλειο για το παιχνίδι που οδηγεί στο φάιναλ φορ, ώστε να γιορτάσουμε όλοι μαζί στο τέλος την πρόκριση στην τελική φάση του θεσμού. 

Η είσοδος το Σάββατο στο Βενετόκλειο θα είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο. Εφόσον η ομάδα μας κερδίσει τους Αετούς Κρήτης, στον ημιτελικό του φάιναλ φορ θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα ΠΑΣΚΑ - Αστέρας Τρικάλων».