Ιπποκράτης: «Δίκαιη και καθαρή  η νίκη»

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων εξαπέλυσε ευθείες βολές προς τους διαιτητές της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ιπποκράτη Casa Cook στην Κω, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «οι αποφάσεις τους στέρησαν τη δυνατότητα από την ομάδα μας να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη νίκη, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα». 

Ο Ιπποκράτης Casa Cook, από την πλευρά του, εξέδωσε ανακοίνωση με ευχαριστίες προς τον φίλαθλο κόσμο, προσθέτοντας ότι η επικράτησή του ήταν «δίκαιη και καθαρή». 

Συγκεκριμένα: «Η διοίκηση, οι προπονητές και οι συνεργάτες αλλά κυρίως οι αθλητές αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους που κατέκλεισαν για μια ακόμα φορά το κλειστό γυμναστήριο της Κω και δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα και συνέβαλαν με τον τρόπο τους στη μεγάλη νίκη της ομάδας μας απέναντι σ’ ένα μεγάλο αντίπαλο.

Το παιχνίδι ήταν διαφήμιση για το μπάσκετ και πρόσφερε δυνατές συγκινήσεις και εναλλασσόμενα συναισθήματα σε όλη τη διάρκειά του. Η δίκαιη και καθαρή νίκη μας είχε μοναδικούς και μεγάλους πρωταγωνιστές τους αθλητές μας στους οποίους αξίζουν ο σεβασμός και το χειροκρότημα. 
Επίσης, συγχαρητήρια και στους αθλητές του Διαγόρα για την προσπάθειά τους.
Δεν πρόκειται, βέβαια, ν’ ασχοληθούμε με ανακοινώσεις με τις οποίες προσπαθούν να καλύψουν ορισμένοι τις ευθύνες τους

και ν’ αποδώσουν στους διαιτητές την ήττα τους. Αυτό προσβάλλει κυρίως τους αθλητές μας και την προσπάθειά τους αλλά και δεν συνάδουν τέτοιες ενέργειες και μέθοδοι με τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον αθλητισμό και δεν πρόκειται βέβαια να παρεκκλίνουμε από την τακτική μας, να μην διαμαρτυρόμαστε και να μην αποδίδουμε σε άλλους τις ήττες μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με ήθος και κυρίως σεβασμό για όλες τις ομάδες.

Για το Δ.Σ.
Ο Γεν. Γραμματέας
Χατζηδιαμαντής Νίκος».