Στη Σύμη, που προσπαθεί να βρει τους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, ο Χαράλαμπος Κόκκινος

Στη  Σύμη περιόδευσε  ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στα πλαίσια των επαφών του  με τους πολίτες και για θέματα  Πολίτικης  Προστασίας την Κυριακή  (19/11/17).

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προξενήθηκαν  στο νησί κατά την πρόσφατη (13/11/17) έντονη νεροποντή.

Έχει αποκατασταθεί η διέλευση  στον  οδικό  άξονα  του  νησιού, ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών και διευθετήθηκε η  λειτουργία  του  Νηπιαγωγείου  σε άλλους ασφαλείς  χώρους. Ο κος  Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση  εργασίας με τον κ. Ελευθέριο Παπακαλοδούκα  Δήμαρχο Σύμης, μέλη του δημοτικού συμβούλιου και εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας. Υπήρξε συντονισμός  αλληλοενημέρωση για τις εργασίες που πραγματοποιηθήκαν ή έχουν ήδη  δρομολογηθεί.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος ενημέρωσε για τις ενέργειες του και δήλωσε την  αμέριστη και έμπρακτη συμπαράσταση του.

Οι προσπάθειες να επιστρέψει στην ομαλή  καθημερινότητα της η Σύμη απαιτεί συνεχείς και οργανωμένες ενέργειες και συγχρόνως  η Πολιτεία να δείξει την αρωγή και την στήριξη της στο ακριτικό νησί μας .

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος ευχαρίστησε τους εθελοντές α) του Ερυθρού Σταυρού και β) τους ιδιοκτήτες και χειριστές των μηχανημάτων που παραμένουν στη Σύμη από τις πρώτες ώρες που ξεκίνησε η αποκατάσταση των ζημιών .