Άρης: Δύσκολο «παζλ» για το Φαρμακίδη

Με την προσδοκία η ομάδα να διαχειριστεί πιο αποτελεσματικά τις ατυχίες της και να επανέλθει στις επιτυχίες, μετά από δύο αγωνιστικές που της έδωσαν μόλις ένα βαθμό, περιμένουν στον Άρη το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ηρακλή Μαριτσών.
 

Στο ματς με τον ΑΕΡΑ, το οποίο έχασαν με 3-1, οι «κιτρινόμαυροι» του Στάθη Φαρμακίδη πλήρωσαν την αδυναμία τους να αξιοποιήσουν, είτε λόγω αστοχίας, είτε λόγω ατυχίας, τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, τον για τα φετινά δεδομένα τους ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό λαθών στην αμυντική λειτουργία τους και κυρίως, την απουσία σημαντικών ποδοσφαιριστών που παίζουν σε νευραλγικές θέσεις.  

Το ρόστερ του Άρη δεν διαθέτει το βάθος και το απόθεμα εμπειρίας που θα του επέτρεπε να προσπεράσει, χωρίς να αγχώνεται και χωρίς να αναγκάζεται να καταφύγει σε «αλχημείες, απώλειες ποδοσφαιριστών όπως είναι οι Λάκης Αξιώτης, Μιχάλης Τσελεπίδης, Στέλιος  Χατζηπέτρος και Σωτήρης Πατσιαούρας.

Το δε μεγάλο στοίχημα για το Στάθη Φαρμακίδη, αρχικά για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών δεδομένου πως η τετράδα των τραυματιών θα παραμείνει εκτός, είναι να βρει το κατάλληλο σχήμα που θα «θωρακίσει» κατά κύριο λόγο τα άκρα της άμυνας χωρίς να δημιουργήσει ανισορροπία στις υπόλοιπες γραμμές.

Πάντως, παρά τα προβλήματα, το κλίμα στις τάξεις των Αρχαγγελιτών παραμένει καλό, η προετοιμασία συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις και οι πάντες αισιοδοξούν πως το Σάββατο, μέσα σ’ ένα γήπεδο που θα έχει ξανά πολύ κόσμο, η ομάδα θα επιστρέψει στις «ράγες».  

Σημειώνεται, πως από τις συζητήσεις που γίνονται στους κόλπους της ομάδας δεν λείπουν οι αναφορές στη διαιτησία, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν παράπονα και να ζητάνε καλύτερη αντιμετώπιση.