Τα χειρότερα δείχνουν να πέρασαν για τον Κλεόβουλο

Στο δρόμο της επιστροφής στην ομαλότητα άρχισε να μπαίνει ο Κλεόβουλος, προς ανακούφιση του Δημήτρη Δογιάμα και των ανθρώπων της διοίκησης, που τις τελευταίες εβδομάδες είδαν να συμβαίνουν τα απίθανα με τις… κατά ριπάς  ατυχίες. 

Οι Μπάμπης Ταγκάεφ και Παναγιώτης Νικηταράς ξεκίνησαν τη Δευτέρα να προπονούνται ατομικά, σήμερα αναμένεται να τους ακολουθήσει ο Δημοσθένης Κοντός, ενώ οι ενοχλήσεις που αισθάνονται οι Δήμος Παπαοικονόμου και Μιχάλης Πιτσουρδάκης δεν πρόκειται να τους στερήσουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΕΡΑ.

Για το ματς του Σαββάτου δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Ντούε Νίκολλι και Στέφανος Ευαγγελίδης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νίκου Κολιοκώστα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αντώνης Χρυσανθής που… απαγορεύεται να τραυματιστεί ή να δει κάρτα, καθώς δεν υπάρχει αντικαταστάτης.

Ο Θεόδωρος Ναούμ θα λείψει λόγω κοινωνικής υποχρέωσής του και ο νεαρός Διακογεωργίου δεν έχει επανέλθει ακόμα μετά τον τραυματισμό του.