ΓΣ Δωδεκάνησος: Ετοιμάζει τον ύμνο του

Έκανε μία απόπειρα με τη μασκότ πριν λίγα χρόνια, συνεργάστηκε με σχολή χορού για να έχει cheerleaders στα εντός έδρας παιχνίδια του και τώρα συζητά τη δημιουργία ενός τραγουδιού που θ’ αποτελέσει τον ύμνο του!

Ο ΓΣ Δωδεκάνησος ανακοίνωσε ότι «προχωράει σε μία πρωτοποριακή κίνηση καθώς ετοιμάζει το δικό του ύμνο, σε στίχους και μουσική του Σπύρου Κλαδάκη.

Η ομάδα μας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ροδίτη μουσικό, ο οποίος έχει αναλάβει να ετοιμάσει τον ύμνο, που θ’ ακούγεται σε όλες τις εκδηλώσεις, αθλητικές και μη, του Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Από κει και πέρα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας προετοιμάζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου (19.00’) στο Βενετόκλειο κόντρα στους Αετούς Κρήτης. Το παιχνίδι αυτό σηματοδοτεί και την πρόκριση της ομάδας μας στο φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο.

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος υπενθυμίζει στο φίλαθλο κόσμο ότι η είσοδος είναι ελεύθερη στο Βενετόκλειο και τον προσκαλεί ν’ απολαύσει πλούσιο θέαμα και να στηρίξει την ομάδα μας σ’ ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι».