Ιάλυσος: Να γίνονται οι ευκαιρίες γκολ...

Η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με το Λουτράκι, ξεκίνησε ήδη για τον Ιάλυσο. Μάλιστα για να συμβεί αυτό κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος, μιας και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

 Ο Κώστας Βασιλακάκης, δεν μπορεί ακόμα να δεχθεί πώς η ομάδα του δημιουργεί σε όλα τα ματς τόσες πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν τις μετουσιώνουν σε γκολ οι παίκτες του.

Αυτός είναι ο λόγος που ξεκίνησε από χθες τις εντατικές προπονήσεις, στις οποίες ρίχνει το βάρος στην επιθετική λειτουργία, εφαρμόζοντας συστήματα και τακτικές, που θα ταιριάζουν στους παίκτες που διαθέτει ο Ιάλυσος.

Παράλληλα γίνεται προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού του Πόποβιτς, ο οποίος δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία τον τελευταίο καιρό καθώς…δεν σκοράρει, αλλά και η ομάδα δεν φτάνει στις νίκες.

Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, είναι στην διάθεση του Κώστα Βασιλακάκη και σε κανονικούς ρυθμούς ο Δήμας, ο οποίος δεν έπαιξε στον Κορυδαλλό κατά της  Προοδευτικής.

Όλα αυτά δειχνουν πώς οι «ερυθροκίτρινοι» σαφώς και δεν είναι ικανοποιημένοι από την ήττα τους  στον Κορυδαλλό. Είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν ακόμα περισσότερο και να «γυρίσουν» την υπάρχουσα κατάσταση, υπέρ τους  ανεβαίνοντας και πάλι στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.