Επάνοδο στις νίκες θέλει το «Ροδίων Άθλησις»

Μεγάλης σημασίας θεωρείται το ματς που έχει να δώσει την ερχόμενη Κυριακή στις 14.30 το «Ροδίων Αθλησις» στις εγκαταστάσεις του, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α2 των ανδρών.

Φιλοξενεί το Φοίβο Μελισσίων, τον οποίο είχε αντιμετωπίσει τον περασμένο Οκτώβριο στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που έδωσε στην Αθήνα. Σε αυτά τα τεστ, από τη μία το «Ροδίων» ήταν ακόμα ανέτοιμο και αφετέρου ο Φοίβος έδειξε να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα.

Ωστόσο είναι ομάδα στα μέτρα του «Ροδίων», που καλείται την Κυριακή να ξεπεράσει αυτόν τον… σκόπελο και να πάρει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, μετά το εκτός έδρας πετυχημένο αποτέλεσμα στην Κω, κόντρα στις Αθλοπαιδιές.

Αν οι παίκτες  του Νίκου Τρατσέλα αποδώσουν καλό βόλεϊ, δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Αρκεί να βρουν ρυθμό, καθώς είναι εκτός αγώνων  για αρκετές μέρες εξαιτίας του ρεπό τους,  αλλά και να εφαρμόσουν στο παρκέ αυτά που μαθαίνουν στις καθημερινές προπονήσεις από τον προπονητή τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο κόουτς του «Ροδίων», δεν θα έχει στη διάθεσή του το Γιώργο Χατζηγεωργίου που είναι ανέτοιμος, καθώς δεν έχει ακόμα συνέλθει από τον τραυματισμό του, αλλά και το Δημήτρη Γιώτη, που δεν προπονείται τον τελευταίο καιρό εξαιτίας οικογενειακών λόγων.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας. Παράλληλα εκείνο που πρέπει να τονισθεί, είναι πώς το γήπεδο πρέπει να είναι και τώρα γεμάτο παρά το ακατάλληλο της ώρας (14.30). Όλοι οι φίλοι της ομάδας πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, προκειμένου η ομάδα να επανέλθει στις νίκες.