Στο Ηράκλειο ο Υγρός Στίβος Ρόδου

Με δύο κολυμβητές και δύο  κολυμβήτριες του, θα λάβει μέρος στο 2ο Προκριματικό Κύκλο GRAND PRIX Κολύμβησης που θα γίνει στο Ηράκλειο Κρήτης, ο ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ ΡΟΔΟΥ.

Η διοργάνωση ξεκινάει από σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στο Κολυμβητήριο Λίντο Ηρακλείου.

Η αποστολή του Ροδιακού συλλόγου ταξίδεψε έχοντας θετική ψυχολογία και με αρκετές βλέψεις για βελτίωση των ατομικών αποδόσεων των αθλητών, τριών.  

Συγκεκριμένα ο 13χρονος Στέλιος Βεϊσάκης  βελτιωμένος θεαματικά και αρκετά άνετος πλέον μετά και τις πρόσφατες επιτυχίες του, θα  κολυμπήσει 50, 100 και 200 μ.  Ύπτια και προσβλέπει σε καλυτέρευση των χρόνων του και αν οι σειρές του είναι ανταγωνιστικές, θέλει πρόκριση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα από τώρα.

Ο 16χρονος Κυριάκος Μαυράκης δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα στις κούρσες του και με αντίπαλο μόνο το χρονόμετρο στα 400, 800 και 1500 μ. Ελεύθερο, θα πρέπει να πετύχει συντριβή των επιδόσεών του και αυτόματη πρόκριση στο Καλοκαιρινό Πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων.

Στα κορίτσια, η 13χρονη Σιμέλα Κακούλη στα 50, 100 και200 Πρόσθιο, αναμένεται να βελτιώσει τις ήδη πολύ γρήγορες επιδόσεις της και να προκριθεί έτσι στα Πρωταθλήματα που την απασχολούν και να επιδιώξει να ανέβει στο βάθρο το καλοκαίρι μια και στο Χειμερινό Πρωτάθλημα δύσκολα θα συμμετάσχει.

Η <<κυρία>> των Αποστάσεων, Ευδοκία Κρητικού θα πέσει 400, 800 και 1500 μ. Ελεύθερο και αν και χωρίς ουσιαστικό συναγωνισμό θα πάει για ρεκόρ.

Πόσο χαμηλά θα κατέβει θα ξέρουμε την Κυριακή το βράδυ που θα έχει τελειώσει το ενδιαφέρον αυτό ΜΕΕΤΙΝG που αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 700 κολυμβητές και κολυμβήτριες στα πλαίσια της προετοιμασίας για την πρόκριση στα 25αρια αλλά και στα 50αρια Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Όλα τα παιδιά βρίσκονται σε εξαιρετικά καλή κατάσταση και  αγωνιστική ετοιμότητα, για να πετύχουν τους στόχους τους.