Κράτος της πλάκας. Και της συνενοχής...!

Κράτος της πλάκας. Και της συνενοχής...!

Κράτος της πλάκας. Και της συνενοχής...!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 207 ΦΟΡΕΣ

Στις εξυπνάδες και τις κουτοπονηριές, πρώτο διαχρονικά, αυτό το Αθηνοκεντρικό κράτος και οι φατρίες που το απαρτίζουν κάθε φορά εκεί στους λαβυρίνθους του Υπουργείου των Οικονομικών και όχι μόνο:

Μας είπαν για τις περιπτώσεις φοροδιαφυγής που τάχα μου αποκάλυψαν στα Δωδεκάνησα, μας είπαν ποια ποσά καταλογίστηκαν οριστικά και για ποια έγινε προσφυγή στα διοικητικά δικαστήρια, αλλά... ξέχασαν να μας πουν, ΤΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ!

Γιατί οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι ακόμα δεν εισέπραξαν ευρώ... τσακιστό! Γιατί, το σύστημα τούτο, έχει πολλά παραθυράκια τα οποία ούτε μπορούν ούτε θέλουν να κλείσουν εκείνοι που σήμερα βρίσκονται στα πράγματα και στα θαύματα. Κι αυτοί δεν είναι άλλοι από εκείνους που φτιάχνουν τις εγκυκλίους και τα νομοσχέδια και φροντίζουν πάντα να υπάρχουν οι χαραμάδες και οι κερκόπορτες.

Και μια ακόμα αφελής απορία. Τα ονοματάκια ετούτα, γιατί δεν τα δίνουν οι φωστήρες του υπουργείου και της κυβέρνησης να τα γνωρίζει κι ο κόσμος; Θα τα στριμώξουν πάλι (όπως έκαναν κι οι προηγούμενοι κι πιο προηγούμενοι) σε καμιά λίστα 6.500 ατόμων από την οποία κανείς δεν μπορεί να βγάλει άκρη; Εμείς ξέρουμε το γιατί και σύντομα θα το μάθει κι όλος ο κόσμος!

Να τους πούμε και πάλι όλους αυτούς, που έσχιζαν τα πουκάμισά τους προεκλογικά ότι έρχονται οι άσπιλοι και οι αμόλυντοι, ότι δεν ψιχαλίζει όταν βγαίνουν στους δρόμους; Ή τα λόγια μας θα χάσουμε;

Μιχ. Μ.

Διαβάστε ακόμη

«10201» το νέο 5ψήφιο νούμερο για καταγγελίες παραβατικότητας ανηλίκων

Όλγα Κεφαλογιάννη: Δημιουργούμε τις συνθήκες για μία νέα αρχή για τον ελληνικό Τουρισμό

Στην Εκτελεστική Επιτροπή ο Θανάσης Στάμος

TUI: Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

Τραγούδι ηχογράφησε ο δήμαρχος Λειψών

Σε ρυθμούς Ευρωεκλογών

Ποιοι ορίστηκαν από την ΠΕΔ Ν. Αιγαίου ως εκπρόσωποι

Βανδάλισαν τις προτομές των ηρώων στο Παραδείσι