Μια ακόμα ευκαιρία στον Χειμωνέτο από τον Ηρακλή Μαριτσών

Μια ακόμα ευκαιρία να απολογηθεί και να εξηγήσει τους λόγους που απουσιάζει για τρεις εβδομάδες από τις υποχρεώσεις της ομάδας θα δώσει η διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών στον Άγγελο Χειμωνέτο.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας είναι αδικαιολογήτως απών από προπονήσεις και αγώνες, αλλά δεν έχει παρουσιαστεί ενώπιον των διοικούντων, για να κάνει γνωστό έστω το γιατί δεν θέλει προφανώς να συνεχίσει στην ομάδα.

Αν και αυτή τη φορά δεν θελήσει να απολογηθεί, τότε το πιο πιθανό είναι να αποτελέσει παρελθόν από τους «πράσινους», παρά το ότι ήταν για φέτος ένα από τα … βαριά χαρτιά τους για μια καλή πορεία.

Στο καθαρά αγωνιστικό και την αναμέτρηση με τον Άρη αύριο, οι Μαριτσενοί δεν θα έχουν ως γνωστόν τους Στέργο Φελεγκάκη και Αλέξανδρο Φελεσάκη, που θ’ απουσιάσουν για πολύ καιρό ακόμα λόγω των σοβαρών τραυματισμών τους αλλά και τον Γιάννη Τσούφιο, ο οποίος επιστρέφει σ’ έναν μήνα περίπου.
Απόντες θα ‘ναι επίσης οι Σάββας Κούρος και Νίκος Μπάρτζος, αλλά μπαίνουν από βδομάδας σε ρυθμούς προπόνησης.

Τέλος, μέσω της «Α.Ρ.» η διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών εύχεται στον νιόπαντρο Γιάννη Τσούφιο και τη σύζυγό του, Μαρία Σπάρταλη, βίο ανθόσπαρτο.