Έτοιμος για το ντέρμπι  ο Αστέρας Παστίδας

Με καλή ψυχολογία και αναπτερωμένο ηθικό περιμένει αύριο για  την 11η αγωνιστική στο γήπεδό του, ο Αστέρα Παστίδας τον πρωτοπόρο Φοίβο.

Σκοπός της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών είναι,  να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους,  να συνεχίσουν την συγκομιδή βαθμών, με πρώτο στόχο φυσικά τη νίκη.

Οι πάντες γνωρίζουν πώς ο αγώνας είναι δύσκολος αφού θα αντιμετωπίσουν μια πολύ καλή ομάδα και κατ’ επέκταση δεν επηρεάζονται από τα όποια προβλήματα έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα της Κρεμαστής.

Απουσίες έχει και η ομάδα του Κώστα Πάττα, αλλά είναι αισιόδοξος πώς οι παίκτες του θα κάνουν το καλύτερο δυνατόν για να πάρουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα  

Ο τεχνικός του Αστέρα είναι στην ευχάριστη θέση, σε σχέση με το ματς με την Κατταβιά να έχει στη διάθεση του τον Αλέξανδρο Δραγάτη που προέρχεται από τραυματισμό, ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή την αποθεραπεία του Γιώργου Ισκά.

Επίσης αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του στην ωμοπλάτη και είναι στην διάθεση του κόουτς της ομάδας, ο νεαρός Κατσαμάκης, ενώ τέλος, απών θα είναι μόνο ο Πίσκαπας για τους γνωστούς λόγους.

 Η σημερινή προπόνηση θα κρίνει πολλά για τη συμμετοχή των παικτών των οποίων  η συμμετοχή είναι αμφίβολη και ιδιαίτερα του Ισκά.