Έγινε αντικατάσταση των μηχανημάτων ελεγχόμενης στάθμευσης στη Ρόδο

Ο αριθμός του αυτοκινήτου θα πρέπει πλέον να καταχωρείται στα μηχανήματα της ελεγχόμενης στάθμευσης για να παίρνει ο χρήστης το εισιτήριο, μετά την αντικατάσταση ορισμένων μηχανημάτων στην οποία προχώρησε ο Δήμος της Ρόδου!

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες, ο Δήμος έχει προβεί στην αντικατάσταση έξι μηχανημάτων εισιτηρίων στη ζώνη ελεγχόμενης στάθμευσης και συγκεκριμένα έξω από τα τείχη της Μεσαιωνικής Πόλης, στην Πλατεία Δημαρχείου, στο «Έλλη» και στο «Ήχος και Φως».

Ο λόγος, βέβαια, ήταν ότι, μετά από τόσα χρόνια, τα μηχανήματα αυτά παρουσίαζαν πρόβλημα και δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν. Μάλιστα, σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Σάββα Διακοσταματίου, τον καινούργιο χρόνο θα προκηρύξουν ανοιχτό διαγωνισμό για την αντικατάσταση και των υπολοίπων.

Τα καινούργια μηχανήματα, λοιπόν, είναι νέας τεχνολογίας και η καινοτομία που εισάγει ο Δήμος είναι ότι, πλέον, για να πάρει ο χρήστης της ελεγχόμενης στάθμευσης το εισιτήριό του θα πρέπει να καταχωρεί τον αριθμό του αυτοκινήτου του. Με αυτό τον τρόπο θεωρείται ότι θα σταματήσει το φαινόμενο να χρησιμοποιεί και άλλος χρήστης το ίδιο εισιτήριο και έτσι ο Δήμος θα περιορίσει τα διαφυγόντα κέρδη από την ελεγχόμενη στάθμευση.