Κάντε ησυχία  μην τους ξυπνήσουμε….

Την ώρα που ολοένα και περισσότεροι συνάνθρωποί μας, αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα με όλον αυτόν τον εξοντωτικό παραλογισμό που ακούσει στο όνομα εφαρμογή της πολιτικής των μνημονίων, την ίδια ώρα τα επίσημα στοιχεία του κράτους δείχνουν τι ακριβώς συμβαίνει και που οφείλεται όλο αυτό:

Ένα δισεκατομμύριο 700 εκατομμύρια ευρώ τσέπωσαν οι υπηρεσίες του Υπουργείου από τους επιχειρηματίες, τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους της Ρόδου και των υπολοίπων νησιών του νομού μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Άλλα τόσα έχουν να τσεπώσουν κραδαίνοντας τον μπαλτά των κατασχέσεων, των πλειστηριασμών και των αναγκαστικών μέτρων μέσα στους επόμενους μήνες.

Κι αναρωτιέται κανείς: Έχουν πάρει χαμπάρι αυτοί που μας εκπροσωπούν ή τέλος πάντων κάποιοι από αυτούς, ότι τα στοιχεία αυτά θα έπρεπε να τα είχαν κάνει… ευαγγέλιο; Να δείξουν δηλαδή σε όλους αυτούς που μας κουνούν το δάχτυλο, ότι η Ρόδος, προσφέρει στον κρατικό κορβανά πολλά περισσότερα  από άλλες περιοχές αλλά δυστυχώς παραμένει τελευταία σε ότι έχει να λαμβάνει.

Και θα ήταν βέβαια πολλά περισσότερα και για το κράτος και για την ίδια την κοινωνία τα κέρδη, αν οι τρισάθλιοι των Αθηνών και οι εκάστοτε «ανταποκριτές τους» άφηναν τους ανθρώπους εδώ να δημιουργήσουν και να αναπτυχθούν. Ψιλά γράμματα θα μας πείτε για όλους αυτούς. Να τους αφήσουμε καλύτερα. Μην τους διαταράσσουμε και την ησυχία τους…!        

Μιχ.Μ.