Έρχεται και στη Ρόδο το Basket Αγάπης

Το Basket Αγάπης, το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης της Stoiximan.gr Basket League 2017-18, ξεκίνησε το φετινό του «ταξίδι» από τα Τρίκαλα.

Στο πλαίσιο της ενέργειας που πραγματοποιείται στις πόλεις της Stoiximan.gr Basket League, και πριν από την έναρξη των αγώνων, οι φίλαθλοι καλούνται να προσφέρουν τρόφιμα, παράλληλα με τη συλλογή προϊόντων που διαθέτουν οι διοργανωτές από τις τοπικές αγορές, προσφέροντάς τα σε άπορες οικογένειες και Κοινωνικά Παντοπωλεία.

Επιπλέον, αθλητές των ακαδημιών των ομάδων έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν στην οικονομική ενίσχυση αδύναμων κοινωνικών ομάδων, λαμβάνοντας μέρος στην εκτέλεση τριών βολών κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου. Κάθε εύστοχη βολή ισοδυναμεί με οικονομική ενίσχυση των συνανθρώπων μας.

Το φετινό «ταξίδι» αποτελείται από εννέα σταθμούς, καθώς μετά τα Τρίκαλα, θα ακολουθήσουν οι πόλεις του Ρεθύμνου, της Πάτρας, της Λάρισας, της Θεσσαλονίκης (τόσο στην ομάδα του ΠΑΟΚ, όσο και του Άρη), της Αμαλιάδας, της Ρόδου και του Λαυρίου.