Αυξημένη κίνηση στην αγορά του νησιού λόγω Black Friday

Εκατοντάδες ήταν οι συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν χθες στο κάλεσμα της αγοράς για την "Black Friday" προκειμένου να επωφεληθούν των προσφορών της ημέρας. 

Παρότι οι προσφορές τόσο στην ελληνική αγορά γενικότερα, όσο και στο νησί της Ρόδου, δεν έχουν κάποια σχέση με εκείνες του εξωτερικού, τα καταστήματα και οι δρόμοι ήταν γεμάτα κόσμο που ψώνιζε.  

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, τον περισσότερο κόσμο είχαν τα καταστήματα με είδη τεχνολογίας αλλά και τα πολυκαταστήματα, τα οποία σε μεμονωμένες περιπτώσεις είχαν αρκετά μεγάλη έκπτωση. 

Ωστόσο, στις περισσότερες των περιπτώσεων, το ποσοστό των εκπτώσεων δεν ξεπερνούσε το 20 με 30%, κάτι που δεν απέτρεψε τους καταναλωτές να στηθούν για πολύ ώρα στην ουρά προκειμένου να αγοράσουν διάφορα προϊόντα όπως είδη τεχνολογίας, είδη ρουχισμού κ.λπ.  

Μάλιστα, νωρίς το μεσημέρι και με τη βοήθεια της σχεδόν καλοκαιρινής χθεσινής ημέρας, οι δρόμοι του κέντρου της πόλης μας ήταν γεμάτοι κόσμο με σακούλες στα χέρια και σε αρκετές περιπτώσεις στα μαγαζιά επικρατούσε το αδιαχώρητο, θυμίζοντας στους εμπόρους... παλιές καλές εποχές!