Συνεχίζει απτόητος ο Ακουσίλαος

Μόνος πρώτος  στη βαθμολογία για τον α’ όμιλο της Β’ Κατηγορία είναι πλέον ο Ακουσίλαος με παιχνίδι περισσότερο από τον Άγιο Ισίδωρο, μέχρι πρότινος «συγκάτοικο», και την Τήλο να έχει το ρεπό της.

Χθες οι παίκτες του Κώστα Ζουρούδη κέρδισαν την τυπικά γηπεδούχο Σύμη στα Κοσκινού 1-3, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, κι έδειξαν πως είναι μια σταθερή αξία φέτος για την κατηγορία.

Ο Κοκκάρης άνοιξε το σκορ για τον Ακουσίλαο στο 55’ με δυνατό σουτ και ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά μετά, ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις της νίκης με πλασέ μέσα από την περιοχή.   

Παρόλα αυτά, η Σύμη αντέδρασε στο 62’, όταν εκτελέστηκε κόρνερ και ο Τσίκκης σκόραρε με κεφαλιά για το 1-2. Ο Ακουσίλαος πάντως δε… φοβήθηκε εν συνεχεία το παιχνίδι κι έκανε μάλιστα το 1-3, αφού ο Καραμολέγκος εκμεταλλεύτηκε την ωραία εκτέλεση φάουλ του Κοκκάρη και βρήκε δίχτυα με γυριστή κεφαλιά.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μανώλης Παπαγιαννίδης με βοηθούς τους Διακοφιλιππή και Βλάχο.

Σύμη: Χατζηπέτρος Σ (68’ Κατσαράς), Καραγιάννης, Χατζηπέτρος Ν, Στεφανής, Κυπριώτης, Ρίκκα, Χατζηπέτρος Μ, Κρέσεϊ, Ράπι (78’ Χότζα), Λεβεντέρης (84’ Μπερζέστα), Τσίκκης.
Ακουσίλαος: Αξιώτης, Θεοδοσίου, Κόκκαρης, Καραμολέγκος, Κρητικός, Κώστας, Παπαγρηγορίου (83’ Σάββας), Παπακωνσταντίνου (90’ Χατζηδημητρίου), Σέντης (85’ Ράκας), Ατσίδης (28’ Γιορδαμνής), Αρφαράς.