Όλοι οι δρόμοι οδηγούν  στο «Ροδίων»

Σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα το μεσημέρι στις 14.30 το «Ροδίων Αθλησις». Υποδέχεται στις εγκαταστάσεις του ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ την ομάδα του Φοίβου Μελισσίων, ο οποίος παρουσιάζεται ανταγωνιστικός και φυσικά δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για την ομάδα του Νίκου Τρατσέλα.

Θα χρειασθεί σοβαρότητα στο παρκέ και πιστή υπακοή στις εντολές του κόουτς της ομάδας, για να φτάσει στν νίκη και στην επιστροφή στις επιτυχίες το «Ροδίων Αθλησις», που γνωρίζει καλά από τα φιλικά του καλοκαιριού τον αντίπαλό του.

Βέβαια εκείνο που επιθυμούν όλοι, είναι να γεμίσει το γήπεδο από κόσμο και να υπάρχει …ο έβδομος παίκτης που θα στηρίξει ηθικά με τη φωνή και με κάθε άλλο τρόπο, πάντα σε αθλητικά πλαίσια, την προσπάθεια των παιδιών.

Η κατάλληλη ατμόσφαιρα, πάντα βοηθάει την ομάδα που κυνηγάει τη νίκη και η Ροδίτικη ομάδα θέλει φέτος ιδιαίτερα, να αναγάγει τους αγώνες της σε γιορτή.

Η Διοίκηση του συλλόγου έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση στον κόσμο και στους φίλους της ομάδας.  
Επισημαίνεται πώς για την είσοδο στον αγώνα, θα υπάρχει εισιτήριο 3 ευρώ το οποίο θα αντιστοιχεί σε τρεις λαχνούς για τη διεκδίκηση ενός tablet.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, ο κόουτς Νίκος Τρατσέλας δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, εκτός από τις δυο ήδη γνωστές απουσίες των Δημήτρη Γιώτη,  που θα απουσιάσει από το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι για οικογενειακούς λόγους και του Γιώργου Χατζηγεωργίου, που είναι ανέτοιμος εξαιτίας του τραυματισμού που είχε.

Θα έχει δε στη διάθεσή του δώδεκα αθλητές, που είναι οι Μακρής, Μαυράκης, Μοσχούς, Προδρομίδης, Ποτολίδης, Αρβανίτης, Παππάς, Γκένωφ, Κοκκολάκης, Γεράκης, Κάλας και Ράπτης.