Ιάλυσος: «Κλειδί» το ματς με το Λουτράκι

Μεγάλη σημασία δίνει ο Ιάλυσος στο μάτς της 8ης αγωνιστικής που φέρνει στο «Οικονομίδειο» την ομάδα του Λουτρακίου, η οποία ξεκίνησε με πρωταγωνιστικούς  σκοπούς  αλλά έχει μείνει πίσω βαθμολογικά.

Η ομάδα της Κορινθίας όπως δείχνει κι ο βαθμολογικός πίνακας , σε 7 αγώνες έχει 3 νίκες μία ισοπαλία και 3 ήττες, που της έχουν αποφέρει 10β., έξι πίσω από την κορυφή όπου βρίσκεται η Προοδευτική.

Αυτό σημαίνει πώς θα έρθει την ερχόμενη Κυριακή στο «Οικονομίδειο», για να «χτυπήσει» το ματς που αποτελεί την τελευταία της ευκαιρία, ίσως, για να βρεθεί ψηλά βαθμολογικά, ενώ παράλληλα δεν έχει εκτίσει και το ρεπό της.

Αυτό το γνωρίζουν καλά οι «ερυθροκίτρινοι» του Κώστα Βασιλακάκη. Είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν το άτυχο και πλασματικό 3-2 του Κορυδαλλού, να το ξεχάσουν γρήγορα και να επικεντρώσουν τις προσπάθειες τους στις νίκες και τα τρίποντα, που θα τους φέρουν ακόμα ψηλότερα βαθμολογικά.

Χθες οι παίκτες του Ιάλυσου προπονήθηκαν κανονικά και σήμερα θα έχουν ρεπό, ενώ από αύριο θα μπουν στην τελική ευθεία…

Ενίσχυση τον Γενάρη
Πολλοί αναρωτιούνται τι θα γίνει με τις κενές θέσεις που δημιούργησαν οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Η πλήρωση των θέσεων δεν μπορεί φυσικά να γίνει τώρα . Αυτό θα συμβεί  τον επόμενο Ιανουάριο και υπό προϋποθέσεις.

Να βρεθούν οι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα, γεγονός πολύ δύσκολο, καθώς οι καλοί ποδοσφαιριστές …έχουν ομάδα αυτή την περίοδο και φυσικά δεν είναι διατεθειμένοι να λύσουν τη συνεργασία τους και να μείνουν ελεύθεροι.
Ο Ιάλυσος πάντως θέλει να ενισχυθεί, αλλά αυτό εξαρτάται φυσικά από πολλούς παράγοντες.

Ευχές στον Ρεκλείτη
Στο κλαμπ των χαζομπαμπάδων είναι εδώ και λίγες μέρες ο Βαγγέλης Ρεκλείτης, ο οποίος έχει στην αγκαλιά του το τρισχαριτωμένο αγοράκι του. Η Διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι συμπαίκτες του εύχονται να του ζήσει και να το δει κι εκείνος και η σύζυγος του όπως εκείνοι επιθυμούν.