Επίσημα στον Κολοσσό ο Τσαλμπούρης

Με τη θαλασσί εμφάνιση του Κολοσσού H Hotels θ’ αγωνίζεται ως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο 21χρονος σέντερ, Γιώργος Τσαλμπούρης, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από την ΑΕΚ, όπως αναφέραμε σε χθεσινό μας δημοσίευμα.

Η επίσημη ανακοίνωση από τη ροδίτικη ΚΑΕ αναφέρει: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τον δανεισμό του Γιώργου Τσαλμπούρη από την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης είναι γεννημένος στις 22 Ιουνίου του 1996 στη Βέροια και είναι ύψους 2,16μ. Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στον Πιερικό Αρχέλαο, ενώ τη σεζόν 2014/15 φοίτησε στο κολέγιο του Iowa State.

Από τον Αύγουστο του 2015, ο διεθνής σέντερ επέστρεψε στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΚ».

Και η ΑΕΚ, ωστόσο, ανακοίνωσε την εξέλιξη αυτή, ευχόμενη μάλιστα στον αθλητή της καλή δύναμη: «H ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι συμφώνησε σήμερα (24/11) όπως ο Γιώργος Τσαλμπούρης παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Κολοσσό έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης, πρωταθλητής ΕΣΚΑ με την ομάδα των Νέων της ΑΕΚ, της οποίας υπήρξε αρχηγός, επί σειρά ετών διεθνής, με συμμετοχές σε όλα τα εθνικά κλιμάκια, αποτελεί βασικότατη μονάδα για τη «Βασίλισσα».

Στο πλαίσιο της αξιοποίησης και βελτίωσής του κρίθηκε αναγκαία η μετακίνησή του στη Ρόδο.

Η οικογένεια της ΑΕΚ εύχεται στον Γιώργο καλή δύναμη».