Κλεάνθης: «Οι αποφάσεις των διαιτητών δεν έχουν προηγούμενο…»

Με ανακοίνωσή της χθες, η διοίκηση του Κλεάνθη σχολιάζει και διαμαρτύρεται για τα όσα συνέβησαν στο κομμάτι της διαιτησίας στο γήπεδο Παραδεισίου και τον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλυθιών την περασμένη αγωνιστική και στέκεται περισσότερο στις αποφάσεις του Μανώλη Κυρίτση, με σημαντικότερη την ακύρωση του γκολ από το σημείο του πέναλτι του Αντώνη Γεωργαλλή, θεωρώντας πώς έγινε προσποίηση πριν την εκτέλεση.

Όπως αναφέρεται, η διοίκηση του Κλεάνθη θεωρεί ότι είναι υπόλογη απέναντι στους παίκτες και τον κόσμο της και θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν ώστε να διαφυλάξει τα συμφέροντα της ομάδας.

Η ανακοίνωση:
«Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμη μια αγωνιστική… Όσο και να θέλουμε να δικαιολογήσουμε τις κάκιστες διαιτησίες προς την ομάδα μας από την πρώτη αγωνιστική, δεν μπορούμε άλλο, έχουμε γίνει υπόλογοι προς τους φιλάθλους, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας, προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε όλα αυτά που συμβαίνουν.

Έχουμε γίνει μάρτυρες διαιτητικών αποφάσεων που δεν έχουν προηγούμενο αλλά ούτε θα ξαναδούμε στο μέλλον.

Η κρίση των διαιτητών σε κάθε απόφαση μπορούμε να δεχθούμε ότι δεν θα είναι πάντα η σωστή, υπάρχει και ο ανθρωπινός παράγοντας άλλα δεν γίνεται η ομάδα μας να είναι συνέχεια στόχος των λαθών κάθε διαιτητή, δεν γίνεται οι παίκτες μας μόλις πέσουν κάτω να τρώνε κίτρινη κάρτα (ζητήσουν δεν ζητήσουν τίποτα), δεν γίνεται μόλις κάνουν φάουλ να τρώνε κίτρινη ή μόλις βάλουν γκολ πάλι κίτρινη … Δεν θα μπούμε στη διαδικασία αναφοράς τέτοιων περιστατικών που συμβαίνουν κάθε αγωνιστική, τα ξέρετε, τα βλέπετε άλλα δεν αντιδράτε.

Όσο για τη διαιτησία στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας, δεν θα αναφερθούμε στα λάθη των βοηθών και το πόσο επιλεκτικά σήκωναν το σημαιάκι τους, στερώντας μας γκολ ,στην μονόπλευρη τήρηση των κανονισμών από τον διαιτητή και την παρατήρηση των παικτών μας.

Η ακύρωση του γκολ όμως από πέναλτι της ομάδας και παρατήρηση του ποδοσφαιριστή μας με κίτρινη για δήθεν προσποίηση που είδε μόνο ο κ. διαιτητής, ξεπερνά κάθε λογική (Από τη φωτογραφία στον τοπικό Τύπο την ώρα της εκτέλεσης του πέναλτι μπορεί να καταλάβει ο καθένας αν έχει κάνει προσποίηση ή όχι ) και κατάφερε να εξοργίσει μια ολόκληρη εξέδρα.

Ξέρετε καλά πως αν αυτά γινόταν σε άλλο γήπεδο, το παιχνίδι δεν θα τέλειωνε. Μην παίζετε με την υπομονή μας και του κόσμου μας, κύριοι. Είδατε και ξέρετε καλά τι έγινε στο γήπεδο Παραδείσιου. Ευχαριστούμε πολύ το φίλαθλο κοινό του Κλεάνθη για την υποστήριξη του και την κοσμία συμπεριφορά του. Σας υποσχόμαστε ότι δεν θα αντικρίσουμε ξανά ανάλογες καταστάσεις και θα διαφυλάσσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας».