Ιάλυσος: Απαραίτητη η νίκη  με το Λουτράκι

Στην πιο δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής βρίσκεται ο Ιάλυσος. Οι «ερυθροκίτρινοι» υποδέχονται την ερχόμενη Κυριακάκη στο «Οικονομίδειο» την ομάδα του Λουτρακίου και δεν θέλουν οι άνθρωποι του να σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα εκτό της νίκης. 

Θέλουν μάλιστα να συνοδεύσουν αυτό το αποτέλεσμα με καλό ποδόσφαιρο, επί ενός πολύ καλού αντιπάλου. Σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί εύκολο, καθώς ο αντίπαλος, διαθέτει πολύ καλό ρόστερ κι αν δεν προσεχθεί υπάρχει περίπτωση να κάνει τη ζημιά. 

Επίσης η συνέχεια του πρωταθλήματος για τον Ιάλυσο δεν είναι και στρωμένη με… ροδοπέταλα. 
Μετά το Λουτράκι οι «ερυθροκίτρινοι» θα εκτίσουν το ρεπό τους, ενώ για τη 10η αγωνιστική θα υποδεχθεί το Διαγόρα στο δεύτερο τοπικό ντέρμπι. 

Μετέπειτα για την 11η αγωνιστική θα παίξει στο Κιάτο με τον Πέλοπα και τη 12η θα φιλοξενήσει το Κερατσίνι.
Αν πάρει αυτά τα ματς ο Ιάλυσος, τότε τα στάνταρ στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα αλλάζουν και θα έχουν πρωταγωνιστές τους «ερυθροκίτρινους». Αυτή είναι η ιδανική εικόνα του μέλλοντος για τον Ιάλυσο. 

Η ομάδα προπονήθηκε κανονικά στο «Οικονομίδειο» και χθες κι ο Κώστας Βασιλακάκης αισθάνεται ικανοποίηση, γιατί έχει στη διάθεσή του και τον Δήμα, εν όψει Λουτρακίου και φυσικά δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα.