Μόνος χαμένος  ο Κλεάνθης στην Α' κατηγορία

Πολύ σημαντικές αναμετρήσεις έγιναν το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, στην οποία ξεχώρισε το ντέρμπι ανάμεσα στον Κλεάνθη και τον Απόλλωνα Κ. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Καλυθιών, επικρατώντας με 4-2, αποτέλεσμα που την κράτησε ένα βαθμό πίσω από την κορυφή, ενώ απομάκρυνε κι άλλο τους Παραδεισιώτες απ’ αυτήν που φωνάζουν για τη διαιτησία του Μανώλη Κυρίτση.

Όλες οι υπόλοιπες ομάδες του «πρώτου γκρουπ», πήραν το τρίποντο και διατήρησαν τις θέσεις τους. Συγκεκριμένα ο Φοίβος πέρασε (0-1) από την Παστίδα και συνεχίζει να οδηγεί την… κούρσα του πρωταθλήματος. Με ευρεία νίκη προχώρησε ο Άρης, συντρίβοντας 5-0 τον ελλειπή Ηρακλή Μ., ενώ ο ΑΕΡΑ συνέχισε την ανοδική του πορεία, περνώντας θριαμβευτικά από τη Λίνδο, κερδίζοντας 4-1 τον Κλεόβουλο.

Κατά πόδας και ο ΔΙ.ΑΣ. που κέρδισε (1-2) στα Κοσκινού το Διγενή, ενώ άλλη μι ανίκη στην έδρα του πήρε ο Ποσειδών Καρπάθου, επικρατώντας με το πειβλητικό 5-2 της Κατταβιας. 
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε και ο Διαγόρας Β., κερδίζοντας 2-1 τη Δόξα Καρδάμαινας, ενώ την πρώτη της νίκη πέτυχε η Δόξα Ψ., που νίκησε 2-1 τον ουραγό Νικαγόρα. Αναλυτικά η 11η αγωνιστική:

Δόξα Καρδ. – Διαγόρας Β.         2-3
Ποσειδών Καρπ. – Κατταβιά         5-2
Άρης – Ηρακλής Μ.         5-0
Κλεόβουλος – ΑΕΡΑ         1-4
Αστέρας Π. – Φοίβος         0-1
Κλεάνθης – Απόλλων Κ.         2-4
Δόξα Ψ. – Νικαγόρας         2-1
Διγενής – Αντίμαχος         1-2

Επόμενη αγωνιστική (12η) 
Κλεόβουλος – Άρης
Ηρακλής Μ. – Διγενής
ΑΕΡΑ – Δόξα Ψ.
Αντίμαχος Αστέρας Π.
Νικαγόρας – Δόξα Καρδ.
Φοίβος – Ποσειδών Καρπ.
Διαγόρας Β. – Κλεάνθης
Κατταβιά – Απόλλων Κ.