Και στο βάθος… ενίσχυση για τον ΑΕΡΑ

Η νίκη μέσα στη Λίνδο του ΑΕΡΑ επί του Κλεόβουλου με 4-1, ανέβασε ψηλά τους «ερυθρόλευκους» βαθμολογικά, που έφτασαν τους 21 β., έξι πίσω από τον πρωτοπόρο Φοίβο.

Η συνέχεια πάντως και με βάση την δυναμικότητα των ομάδων, θεωρείται εύκολη για τον ΑΕΡΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την 12η αγωνιστική την Δόξα Ψίνθου και πηγαίνουν  τη 13η στην Καρδάμαινα να αγωνιστούν με την τοπική Δόξα, που έχει στόχο την παραμονή της.

Αν σε αυτά τα ματς συγκεντρώσει έξι βαθμούς, τότε δεν αποκλείεται να μειώσει κι άλλο τις διαφορές και να αναρριχηθεί βαθμολογικά ακόμα ψηλότερα.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες αν η ομάδα είναι ψηλά στο τέλος του α΄ γύρου, οι Διοικούντες σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, έχουν σκοπό να ενισχύσουν το ρόστερ με την απόκτηση 2-3 ποδοσφαιριστών,  που να διαθέτουν εμπειρία και ποιότητα κάτι που θα κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό τον ΑΕΡΑ, σε μια προσπάθεια να «γυρίσει» το παιχνίδι του τίτλου.

Προς το παρόν όμως, προέχει η Δόξα κι ο ΑΕΡΑ έχει σκοπό να σημειώσει ακόμα μια νίκη, αυτή την φορά στο γήπεδο του, με τον Βαγγέλη Χοσάδα να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα γι’ αυτό το ματς.