Δύσκολη η συνέχεια για τον Αστέρα Παστίδας

Πολύ δύσκολη αναμένεται η συνέχεια για την ομάδα της Παστίδας. Ο Αστέρας όπως σε κάθε παιχνίδι, κυνηγάει τη νίκη ή ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα του αποφέρει κέρδος.

Αυτό προσπάθησε να κάνει και κατά του Φοίβου, γνωρίζοντας πολύ καλά τεχνική ηγεσία και παίκτες πως είναι δύσκολη η συνέχεια που τον περιμένει.

Αυτό που μένει στο «στρατόπεδο των κυανόλευκων» από τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής, είναι πώς ενώ είχαν την ευκαιρία, δεν πήραν τελικά τίποτα από αυτό το ματς.

Από τη μια το χαμένο πέναλτι του Καλαγρή κι από την άλλη το ότι δεν καρποφόρησαν οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, αφήνουν μια πίκρα, που από την Κυριακή και μετά στις τέσσερις αγωνιστικές που ακολουθούν, έχουν να ανεβούν Γολγοθά καθώς πάνε την 12η αγωνιστική στην Κω, να αντιμετωπίσουν τον ΔΙ.Α.

Θα επιστρέψουν στην έδρα τους και θα παίξουν κόντρα στον Ηρακλή Μαριτσών, η 14η τους φέρνει και πάλι εκτός έδρας, αυτή τη φορά στα Κοσκινού να παίζουν με τον Διγενή και η  τετράδα των αγώνων κλείνει και πάλι εκτός έδρας. Αυτή την φορά η 15η αγωνιστική φέρνει τον Αστέρα στον Αρχάγγελο να παίζει με τον φιλόδοξο φέτος Άρη.

Η αλήθεια είναι πώς ο Αστέρας δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο βαθμολογικά .Υπάρχει πάντως η πίστη, πως είναι ζήτημα χρόνου ο Αστέρας ξεπερνώντας τα όποια προβλήματά του, να δείξει και πάλι το καλό του πρόσωπο.