Απολογισμός θεατρικής παράστασης Κέντρου «ΕΛΠΙΔΑ»

Απολογισμός θεατρικής παράστασης Κέντρου «ΕΛΠΙΔΑ»

Απολογισμός θεατρικής παράστασης Κέντρου «ΕΛΠΙΔΑ»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 146 ΦΟΡΕΣ

Η πρόεδρος Σταυρούλα Καπούλα και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες - Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ», θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι παρέστησαν, καθώς και όλους όσοι συνέδραμαν στην πραγματοποίηση της θεατρικής παράστασης με τίτλο «Αριστο…Φαγάδες», η οποία ανέβηκε το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.

Η πρόεδρος, αναφερόμενη στην παράσταση, επισήμανε πως δραστηριότητες όπως η παρούσα, επιδιώκει και επιτυγχάνει την περαιτέρω κοινωνικοποίηση των ωφελουμένων, τη ψυχαγωγία και τη στήριξή τους.

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Πόκιας,
ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Φλεβάρης, ο οποίος εκπροσώπησε τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, ο αντιδήμαρχος Σάββας Διακοσταματίου, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου Μίλτος Παγκάς και η τοπική σύμβουλος Ρόδου Φωτεινή Καράμπελα, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Με αφορμή την πραγματοποίηση της παράστασης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους όσοι συνέδραμαν σε αυτήν, όπως η παιδαγωγός Σοφία Χαλκιά και ο νοσηλευτής Γιώργος Καραγιαννάκης, που συνέταξαν και σκηνοθέτησαν το έργο. Τους ωφελούμενους Μανώλη Ροδίτη (Μενέλαος), Μαρία Πήλιου (Ελπίδα), Κατερίνα Λατσατιανού (Παγώνα), Τσαμπίκα Καπούλα (Μαριάννα & Γιαννάκης), Λευτέρη Χατζησταμάτη (Αριστείδης), Σόνια Παπακωνσταντίνου (Βιολέτα) και Μανώλη Βρουβή (Βαγγέλης), που πρωταγωνίστησαν επιτυχημένα, την κοινωνική λειτουργό Γεωργία Ρηγοπούλου και την εθελόντρια Μίνα Παπακωνσταντίνου.


Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε προς τους χορηγούς που στήριξαν την παράσταση και συγκεκριμένα: Οπτικά Κέντρα «ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΣ», Ζαχαροπλαστείο «ΣΤΑΝΗ», Εστιατόριο «ΠΟΛΛΩΝΙΑΤΙΣΣΑ», Ψησταριά «ΑΓΡΙΝΟ», Καφέ «Posto ΓΩΝΙΑ», Συνοικιακό Μαγειρείο «ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΑΡΙΑΣ», Super Market «ΤΣΙΣΙΜΟΙΡΗΣ», Πρακτορείο Γενικού Τουρισμού «SAVVIOU TRAVEL», Κρεοπωλείο «ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ», Εστιατόριο «ΦΛΟΡΑ» και τους χορηγούς επικοινωνίας: Ραδιοφωνικός Σταθμός Notos News 97,8 & 102, Τηλεοπτικός Σταθμός ΘΑΡΡΙ, Ηλεκτρονική Εφημερίδα Δωδεκανήσου www.blackmonday.gr, Εφημερίδα «Η ΡΟΔΙΑΚΗ», TV KOSMOS, ΙΡΙΔΑ TV, ΑΙΓΑΙΟ TV, Ράδιο Αρχάγγελος 94,1, Best fm 103.1, Radio 1 88,0 και Rodos fm 90,7.


Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Ο.Π.Α.Ρ. για την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου Ρόδου, την Αδελφότητα Κρητών Ρόδου «Ο Ψηλορείτης» και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιάννη Νιωτάκη και τον Γενικό Γραμματέα π. Εμμανουήλ Σκλιβάκη, για την παραχώρηση και το στήσιμο των σκηνικών, τη Γενική Γραμματέα του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες Καλλιόπη Χρήστου, για τη δημιουργία τμήματος των σκηνικών και όλους όσοι αθόρυβα στήριξαν την παράστασή μας.
Σας ευχαριστούμε.

Διαβάστε ακόμη

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»