Ο Δήμαρχος Λέρου  ευχαριστεί τον υπουργό Ναυτιλίας για την δημιουργία Λιμενικού Ταμείου

Τις ευχαριστίες του στον υπουργό Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, εκφράζει με επιστολή του ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας, κυρίως λόγω της συμβολής του στο να δημιουργηθεί στο νησί Λιμενικό ταμείο.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα ο δήμαρχος, αυτό θα αποτελέσει μεγάλο αναπτυξιακό εργαλείο για τη Λέρο καθώς το νησί διαθέτει δύο από τα ασφαλέστερα λιμάνια της Μεσογείου.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Κόλια στον υπουργό έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου -για άλλη μία φορά- για την αμέριστη στήριξή σας αναφορικά με τα αιτήματα του Δήμου Λέρου προς το Υπουργείο που ηγείσθε, καθώς και τις ουσιαστικές παρεμβάσεις και λύσεις με τις οποίες απαντάτε.

Τοιουτοτρόπως έχετε αποδείξει κατ’ επανάληψη το ειλικρινές ενδιαφέρον σας για τα θέματα και τις δυσκολίες που υφιστάμεθα ως κάτοικοι παραμεθορίου στη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και στις δύσκολες και χρονοβόρες προσπάθειες ανάπτυξης του νησιού μας.

Οι στοχευμένες ενέργειες σας, τόσο σε επίπεδο χρηματοδοτήσεων, όσο και σε επίπεδο θεσμικών παρεμβάσεων, συμβάλλουν πολύ συχνά τα μέγιστα στην επίλυση σοβαρών θεμάτων που αντιμετωπίζουμε ως νησιωτικός Δήμος.

Για τις πρωτοβουλίες σας αυτές, την αποτελεσματική και ταχεία ανταπόκρισή σας, αλλά και ειδικότερα για τις πρόσφατες ενέργειές σας όσον αφορά τη δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος περί σύστασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέρου το οποίο θα αποτελέσει μεγάλο αναπτυξιακό εργαλείο για το νησί μας που διαθέτει δύο από τα ασφαλέστερα λιμάνια της Μεσογείου, σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας».