Προπονήσεις με τον Τάκη Μπακογεώργο για τα κορίτσια της Δωδεκανήσου

Πριν δύο χρόνια είχε ταξιδέψει στη Ρόδο ο Κώστας Μίσσας με αφορμή την πρόσκληση της Τοπικής Επιτροπής για να δει από κοντά τη φουρνιά των αγοριών της Δωδεκανήσου και να αξιολογήσει τα ταλέντα των παιδιών που στη συνέχεια συγκρότησαν τη μικτή μας.

Φέτος είναι η σειρά του Τάκη Μπακογεώργου, προπονητή της εθνικής κορασίδων, να έρθει στο «σμαραγδένιο» νησί και να δει από κοντά τα κορίτσια του 2003 και του 2004.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής: «Η Τ.Ε. ΕΟΚ Δωδεκανήσου ανακοινώνει ότι θα βρίσκεται στη Ρόδο στις 16 και 17 Δεκεμβρίου ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Τάκης Μπακογεώργος προκειμένου να δοκιμαστούν οι ταλαντούχες αθλήτριες (γεννηθείσες τα έτη 2003 και 2004) των σωματείων που ανήκουν στη δύναμή μας.

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεών του ανά την Ελλάδα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα έρθει και στη Ρόδο το συγκεκριμένο διήμερο. Θα διεξαχθούν δύο προπονήσεις το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και άλλες δύο την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου με την παρουσία αθλητριών των σωματείων.

Η Τ.Ε. ΕΟΚ θα αποστείλει έγγραφο σε όλα τα σωματεία και σε συνεννόηση με τους δύο υπεύθυνους προπονητές της Δωδεκανήσου (ο Γιώργος Χατζηκαλημέρης στη Ρόδο και ο Δημήτρης Τζομάκας στο βόρειο συγκρότημα της Δωδεκανήσου) θα γίνει η επιλογή για τις προπονήσεις με την παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή Τάκη Μπακογεώργου».