Υποψιασμένοι στην Κρεμαστή με Ποσειδώνα

Αναμφίβολα στην κατάσταση που είναι αγωνιστικά ο Φοίβος, είναι δύσκολη η αποστολή του, καθώς έχει ελλείψεις σοβαρές, πέρα από τα λιγοστά θετικά στοιχεία που προκύπτουν συγκριτικά με τη νίκη του και την εμφάνιση του στον αγώνα της Παστίδας.

Η 12η αγωνιστική φέρνει στην Κρεμαστή τον Ποσειδώνα Καρπάθου, που τελευταία παρουσιάζεται ανεβασμένος στα παιχνίδια του κυνηγώντας την παραμονή του στην κατηγορία. 

Ο Φοίβος πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο κι αυτός ο τρόπος λειτουργίας, έχει μάθει στην ομάδα της Κρεμαστής, να ξεπερνάει τα προβλήματα που συναντά στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Κάτι τέτοιο συνέβη την 11η αγωνιστική στην Παστίδα όπου παρά τις πολλές ελλείψεις του έφτασε στη νίκη με 1-0.

Οι «κυανοκίτρινοι» ξεκουράστηκαν χθες στο ρεπό που πήραν από την τεχνική ηγεσία. Ο Σάββας Ορφανίδης περιμένει  σήμερα στην προπόνηση τον Ταφάνι, για να δει την κατάστασή του. Φυσικά αναμένεται να γυμναστούν κανονικά οι Χατζησάββας και Ν. Ορφανίδης, ενώ στο ματς με τον Ποσειδώνα θα απουσιάσει στην τελευταία αγωνιστική της ποινής του ο Αντώνης Θεοδοσίου.

Απόντες θα είναι πάντως οι Σωκράτης Ορφανίδης και Κώστας Καλημέρης, που είναι τραυματίες, αλλά και ο τιμωρημένος Φτάκλας. Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ποσειδώνα θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.