Αποκτά ξανά άμυνα  η Κατταβιά…

Την Κυριακή θα γίνει στο Κορακόνερο η αναμέτρηση της Κατταβιάς με τον Απόλλωνα Καλυθιών μετά από συμφωνία των δύο ομάδων ώστε να υπάρχει όσο γίνεται μεγαλύτερη προσέλευση του φίλαθλου κόσμου, αφού θέλουν αμφότεροι τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.

Η Κατταβιά μετά την ήττα με 5-2 στην Κάρπαθο από τον Ποσειδώνα, …επιβάλλεται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, συνεχίζοντας παράλληλα την προσπάθεια για μια καλή πορεία.

Στον κυριακάτικο αγώνα επιστρέφουν για τους «κιτρινόμαυρους» οι Γιώργος Σαλαμαστράκης, Γιώργος Μαριεττάκης και Χαλής Σιέχ που δεν είχαν παρουσία στην Κάρπαθο εξαιτίας των τραυματισμών τους.

Η παραπάνω εξέλιξη σίγουρα φέρνει χαμόγελα αισιοδοξίας στην τεχνική ηγεσία, καθώς όλοι είναι αμυντικογενείς παίκτες και εμπνέουν μια όσο γίνεται μεγαλύτερη σιγουριά στη συνέχεια, σε μια ομάδα που, τουλάχιστον στην αρχή του πρωταθλήματος, δεχόταν γκολ με το… ζόρι.

Χθες επρόκειτο να κριθεί μάλιστα η συμμετοχή ή μη του Χαλίλ Κιλασίν ύστερα από τον τραυματισμό του στον τετρακέφαλο στον αγώνα της Καρπάθου.

Όσον αφορά τον Μανώλη Ντούπη και το πρόβλημά του στο μετατάρσιο, θα είναι πια στα πλάνα του Μανώλη Φραντζή από τον Ιανουάριο, μιας κι αποτελεί μια εξαιρετική μονάδα για την Κατταβιά.