Στο Μοσχάτο ο αγώνας του Διαγόρα με τον Εθνικό

Την έδρα διεξαγωγής του παιχνιδιού της Κυριακής (3/12) με το Διαγόρα,  γνωστοποίησε ο Εθνικός από την δική του  πλευρά. Μέχρι χθες πάντως δεν υπήρχε καμιά ανακοίνωση της ΕΠΟ προς τον «γηραιό» της πόλης μας, που είναι το μετακινούμενο σωματείο, κάτι που αναμένεται να γίνει πιθανότατα εντός της ημέρας. Να θυμήσουμε πώς ο Εθνικός είχε ζητήσει την αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα δυο φορές από την Ομοσπονδία.  

Αν και φαινόταν πως το ντέρμπι του 6ου ομίλου, για την 8η αγωνιστική, ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον «γηραιό», θα λάμβανε χώρα στους Τράχωνες, εντέλει αυτό δεν συνέβη και το εν λόγω ματς θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Μοσχάτου.

Ο Εθνικός ανακοίνωσε πως εκεί θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, κάνοντας ακόμη γνωστό, πως όπου και να αγωνιστούν, οι φίλαθλοι του  θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Η αλλαγή έδρας  όμως, πρέπει να γνωστοποιηθεί  επίσημα και στον Διαγόρα, κάτι που μέχρι χθες δεν είχε συμβεί.

Στο μεταξύ οι «κυανέρυθροι» συνέχισαν την προετοιμασία τους για το εν λόγω δύσκολο ομολογουμένως παιχνίδι. Προπονήθηκαν κανονικά στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» κι έδειξαν πλην των Σκάρου και Λάμπρου να βρίσκονται όλοι σε καλή κατάσταση.

Δεν είναι απίθανο πάντως στην αποστολή για το ματς με τον Εθνικό, να συμπεριληφθεί κι ο Τάσος Κιοσέογλου, ο οποίος ανεβάζει συνεχώς στροφές και πλησιάζει σύμφωνα με την κατάσταση που δείχνει, η ώρα που θα ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Ο δεύτερος των τραυματιών Γιάννης Καλημέρης, εξακολουθεί να βρίσκεται σε ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας  και κατά τα φαινόμενα η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται να συμβεί μετά το Δεκέμβριο. 

Ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς ο Τάσος Κιοσέογλου
Ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς ο Τάσος Κιοσέογλου