Ανεβάζει στροφές ο Ιάλυσος

Η προετοιμασία του Ιάλυσου για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής με το Λουτράκι συνεχίζεται και μάλιστα σε εντατικούς ρυθμούς.

Ειναι ένα ματς, στο οποίο μπαίνει καθοριστικά ο όρος της επανεκκίνησης. Οι «ερυθροκίτρινοι» ξεκινούν μια προσπάθεια, στην οποία θέλουν ένα καλό σερί από νίκες για να βρεθούν και πάλι βαθμολογικά ψηλά.

Ο Κώστας Βασιλακάκης ρίχνει το βάρος  κύρια στην τακτική που θα ακολουθήσει στον αγώνα της Κυριακής και προετοιμάζει τους παίκτες του, μόνο για τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Θέλει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας σοβαρούς στην προσπάθεια τους, αγωνιστικά πειθαρχημένους σε αυτό που τους ζητάει στο παιχνίδι, αλλά και συγκέντρωση στη δουλειά, που έχουν να επιτελέσουν στο ματς με το Λουτράκι, που δεν θα έρθει στη Ρόδο για να παίξει ποδόσφαιρο με κάτω τα χέρια… Θα πολεμήσει για να πάρει το αποτέλεσμα που θα του αποφέρει κέρδος.

Ο κόουτς του Ιάλυσου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Δεν αποκλείεται να κάνει  αλλαγές σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει, αλλά κάτι τέτοιο όπως φαίνεται δεν τον έχει απασχολήσει μέχρι τώρα.

Στα υπ’ όψιν του φυσικά είναι και ο Δήμας, ο οποίος ακολουθεί κανονικά τους ρυθμούς της ομάδας και ενδέχεται να επανεμφανισθεί  στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Η προετοιμασία του Ιάλυσου για το Κυριακάτικο ματς με το Λουτράκι, θα συνεχισθεί μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου. Ήδη πάντως για τον αγώνα της Κυριακής υπάρχει και κινητοποίηση στις τάξεις των φίλων της ομάδας,  που θα πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών να φτάσουν στη νίκη.