Οι ατυχίες στερούν στον Ηρακλή Μαριτσών το στόχο

Είναι πάρα πολλές οι ατυχίες στον Ηρακλή Μαριτσών το τελευταίο διάστημα. Οι πολλοί τραυματισμοί, έχουν βγάλει εκτός στόχων την ομάδα, που ωστόσο στέκεται αξιοπρεπέστατα στους αγωνιστικούς χώρους, επιζητώντας πάντα τις καλές εμφανίσεις και κυνηγώντας τη νίκη.
 
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες από τη Διοίκηση αναφέρεται και στην επιστροφή Χειμωνέττου στο θέμα του οποίου δόθηκε αίσιο τέλος.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή αναφέρει: 
«Το Δ.Σ του Ηρακλή Μαριτσών σας ενημερώνει σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο σύλλογό μας.

Από το καλοκαίρι που ανάλαβε η νέα διοίκηση, προσπάθησε ώστε να μπουν υγιείς και σταθερές βάσεις στην ομάδα με στόχο η λειτουργία να είναι αυτή που αρμόζει στην ιστορία της.
Έτσι ξεκίνησαν οι απαραίτητες κινήσεις σε έμψυχο δυναμικό υλικό για να βρεθεί και πάλι στα υψηλότερα δυνατόν σκαλοπάτια της βαθμολογίας.

Όμως διάφορες ατυχίες μας στέρησαν αυτό τον στόχο προς το παρόν.

Ποδοσφαιριστές όπως οι: Φελεγκάκης, Φελεσάκης, Κούρος, Τσούφιος, Μπάρτζος, Κανέλλος, Γιαννακόπουλος, Λενιού και Βασιλώττος, είτε για λόγους επαγγελματικούς, είτε για λόγους τραυματισμών δεν μπόρεσαν να στηρίξουν το σύλλογο κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ωστόσο θα θέλαμε  να τους ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και ελπίζουμε με την επιστροφή τους ότι θα αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο.

Ένα από τα ευχάριστα που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες ήταν η επιστροφή του Άγγελου Χειμωνέττου στο σύλλογό μας, ο οποίος ξεπέρασε κάποια προσωπικά θέματα και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Εμείς σαν Δ.Σ του Ηρακλή Μαριτσών υποσχόμαστε στους φιλάθλους μας, που μας στηρίζουν έμπρακτα, ότι σύντομα η αγωνιστική μας πορεία θα είναι αυτή που αρμόζει στην ιστορία μας.

Για αυτό σας καλούμε να μας στηρίξετε στον προσεχή εντός έδρας αγώνα για να βοηθήσουμε την ομάδα της καρδιάς μας, να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα».