Η Νίσυρος που δεν ξεχνά

Αρχειακές ηχογραφήσεις με Νισύρικα παραδοσιακά τραγούδια εξέδωσε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός, Εξωραϊστικός Σύλλογος Νισύρου (ΜΠΕΣΝ), σε μια απλή και καλαίσθητη έκδοση, προσιτή για όλους τους Δωδεκανήσιους και τους απανταχού φιλόμουσους και λάτρεις της παραδοσιακής μουσικής. 

Στον όμορφο ψηφιακό δίσκο παίζουν τα συγκροτήματα του Κώστα Χατζηνικολάου (Κώστας Χατζηνικολάου, Γιάννης Γιαννάκης), του Μιχαήλ Παπάτσου (Μιχαήλ και Νικόλαος Παπάτσος) και του Σταμάτη Ροδίτη (Σταμάτης Ροδίτης, Γιάννης και Παντελής Χατζηπέτρος) και συμμετέχουν εκλεκτοί τραγουδιστές. Και ποιος δεν συγκινείται ακούγοντας μελωδίες και παιξίματα μιας άλλης εποχής που αποτελούν την βάση της μουσικής μας παράδοσης. Στρωτές μελωδίες, καθαρές μελωδικές γραμμές, αρχαϊκό παίξιμο κι ανεπιτήδευτες φωνές που αναδεικνύουν την αλήθεια και τη δύναμη του ελληνικού πολιτισμού.

Την κεντρική διάθεση για την Αθήνα έχει ο Σύλλογος Νισυρίων Γνωμαγόρα Αθήνας και για παραγγελίες καλέστε στο 6942902391 (Χαράλαμπος Φραντζής) ή στο email: livitsi69@gmail.com 
και για τα Δωδεκάνησα απευθυνθείτε στον ΜΠΕΣΝ στο τηλ. 6974073079 (Γιώργος Αμαριώτης) και email:
 gzarakis@yahoo.gr