Το ευχαριστώ της Δώρας Παρδάλη - Σωτρίλλη

Είναι τόσο βαθιά η συγκίνηση που μου χαρίσατε απόψε που δεν γνωρίζω πως να σας ευχαριστήσω.

Ευχαριστώ τη δυνατή ομάδα που επέμενε να γίνει αυτή η παρουσίαση. Την Αλίκη, την Αγάπη,  τη Τζίνα, τη Νίκη, τη Ματίνα, τον Θωμά, κάτι μου μ' έβγαλε από τη νάρκη και τη μοναξιά μου.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκο για το ζεστό του μήνυμα και το προσωπικό ενδιαφέρον που έδειξε γι'αυτή την εκδήλωση.

Ευχαριστώ τον αντιπρύτανη του πανεπιστημίου Αιγαίου, τον αγαπητό μου, Σπύρο Συρόπουλο για τα λόγια από καρδιάς και τις ευχές του.

Ευχαριστώ τους κύριους ομιλητές ΝΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗ, η οποία ήρθε από το Ρέθυμνο με τόση προθυμία και καλοσύνη για χάρη μου και τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΚΗ. Εκλεκτοί και οι δύο πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, γνωστοί για το διδακτικό και συγγραφικό τους έργο.

Είναι τιμή για μένα να αφιερώσουν τον πολύτιμο χρόνο τους, ν' ακουμπήσουν στην ποίησή μου με τέτοια ποιότητα δουλειάς και ευαισθησίας ώστε να αναδύσουν, να αναδείξουν τα μηνύματα, τα συναισθήματα της ψυχής μου. Τους ευχαριστώ γιατί είναι πραγματικοί φίλοι και στάθηκαν δίπλα μου σε καλές και δύσκολες στιγμές.

Ευχαριστώ την Αλίκη Μοσχή, για την ευγενική της παρουσία και τη λιτη ανάγνωση όπως απαιτούσε η περίσταση. Γνωρίζω ότι απόψε έκανε μια συναισθηματική υπέρβαση για μένα, της το οφείλω.

Τη Τζίνα Δαβιλά για την αισθαντική ανάγνωση, την υποστήριξη και την όλη συμπαράσταση.
Τη Ρένα Βαζούκου για την αέρινη μορφή που κοσμεί το εξώφυλλο της συλλογής μου ΠΝΟΕΣ.
Τον γιο της Γιάννη Παπαθεοδώρου για τις μελικές στιγμές που μας δώρισε απόψε.

Την κόρη μου, Ματίνα, για την ιδιαίτερη συγκίνηση...Με τον τρόπο της φρόντισε να είναι παρούσα με την υπέροχη ανάγνωση του ποιήματος “ΕΛΛΗΝΕΣ”.
Το Λογοτεχνικό Κέντρο γιατί μερίμνησε για τα διαδικαστικά, πρακτικά, τυπικά της βραδιάς.

Πηγή:iporta.gr