Στήριξη και βοήθεια από  όλους μας ζητά 45χρονος Ροδίτης

Μία πολύ δύσκολη κατάσταση βιώνει 45χρονος συμπολίτης μας από τον Έμπωνα ο οποίος ζητάει βοήθεια που δεν είναι άλλη από τα στοιχειώδη που χρειάζεται ένας άνθρωπος, δηλαδή μία σταθερή εργασία ώστε να μην είναι «ξεκρέμαστος» και να μπορέσει να φέρει στη Ρόδο τη σύζυγό του η οποία βρίσκεται στην Αθήνα λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο συμπολίτης μας έμενε στην Αθήνα με τη σύζυγό του αλλά αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στη Ρόδο. Όταν αρρώστησε, η σύζυγός του έπρεπε να μεταβεί στην Αθήνα για τις εξετάσεις και τη θεραπεία της. Εκείνος, ευρισκόμενος στη Ρόδο, είχε να κάνει μεροκάματο από τον περασμένο Μάιο και τα λιγοστά χρήματα που συγκέντρωνε τα έστελνε στη γυναίκα του, την ίδια στιγμή που ορισμένα φάρμακα που χρειάστηκε ήταν πολύ ακριβά και δεν τα κάλυπτε το Ταμείο.

Αυτή την περίοδο η 33χρονη σύζυγός του φιλοξενούνταν στη Μάνδρα όπου μετά τη φονική πλημμύρα η κατάσταση πλέον είναι τραγική. Επίσης, η γυναίκα δεν μπορεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο και ο συμπολίτης μας δεν έχει τα χρήματα για να πάει να τη φέρει με το πλοίο, αφού μόνη της είναι παρακινδυνευμένο να ταξιδέψει. Παράλληλα, ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει με έξωση από το σπίτι που διαμένει μέχρι τώρα στη Ρόδο επειδή οφείλει ενοίκια.

Έτσι, εκείνο που ζητάει είναι μία οικονομική βοήθεια για να φέρει τη σύζυγό του στη Ρόδο και να εξακολουθήσει να ενοικιάζει το σπίτι και κυρίως ζητάει μία σταθερή εργασία. Όπως λέει, μπορεί να κάνει οποιαδήποτε χειρωνακτική εργασία, έχει δουλέψει σε πολλές δουλειές ενώ για πολλά χρόνια η δουλειά του ήταν τα χωράφια.

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται είναι πράγματι πολύ δύσκολη και όποιος συμπολίτης μας επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του στα τηλέφωνα: 6988163227 και 6951227941.