Δωδεκάνησος: Το μυαλό μόνο στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος

Περιθώριο σχεδόν δύο εβδομάδων, από τη μέρα πρόκρισής της, έχει η Δωδεκάνησος προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερο για το φάιναλ φορ Κυπέλλου ΟΣΕΚΑ και ειδικότερα για τον ημιτελικό στον οποίο ήδη γνωρίζει τον αντίπαλό της (ΠΑΣΚΑ).

Ο σύλλογος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, κερδίζοντας και τους Αετούς Κρήτης με 82-25, πήρε το εισιτήριο για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ με αμαξίδιο και στις 9-10 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στην Αθήνα, αφού η τελική φάση θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς.

Η ομάδα μας στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣΚΑ., ενώ στο άλλο παιχνίδι ο Άτλας Αθηνών θα παίξει με τον Άρη. Η ομάδα μας, σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση, θα είναι παρούσα με στόχο να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Προς το παρόν η προετοιμασία συνεχίζεται στο χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και στο μυαλό όλων βρίσκεται μόνο ο ημιτελικός της 9ης Δεκεμβρίου κόντρα στον ΠΑΣΚΑ.

Με αφορμή την αναμέτρηση με τους Αετούς Κρήτης, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θέλει να ευχαριστήσει το φίλαθλο κόσμο, που απόλαυσε πλούσιο θέαμα στο Βενετόκλειο, αποδεικνύοντας ότι έχει πλέον το δικό του κοινό, το οποίο βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί θερμά το πρακτορείο Hellenic των κ.κ. Γιώργου και Χρήστου Μιχαλάκη και το ανθοπωλείο Trend ‘s Flowers, που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Φώκιαλη».