Μόνο νίκη θέλει ο ΑΕΡΑ

Αγώνας που πρέπει να κερδηθεί οπωσδήποτε, είναι ο αυριανός για την ομάδα του ΑΕΡΑ,  που θέλει να αναρριχηθεί ακόμα ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα της Α΄ Κατηγορίας.

Η 12η αγωνιστική, ξεκινάει με το ματς των «ερυθρολεύκων» στ’ Αφάντου. Ο ΑΕΡΑ υποδέχεται την ουραγό Δόξα Ψίνθου σε ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα προετοιμάζονται εντατικά για να αντιμετωπίσουν μια ομάδα, η οποία βρίσκεται πολύ χαμηλά βαθμολογικά κι όπως είναι λογικό, θα πάει στ’ Αφάντου να παλέψει για να πάρει κάτι, γεγονός που γνωρίζουν καλά οι γηπεδούχοι.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» γύμνασε και χθες τους παίκτες του κι έχει να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα από τραυματισμούς.

Ο Χρήστος Λυμπερόπουλος αλλά κι ο Χρήστος Γιαννακάκης, αισθάνονται ενοχλήσεις και είναι πολύ πιθανόν να προφυλαχτούν στο αυριανό παιχνίδι. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του κόουτς του ΑΕΡΑ, που θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του.

ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΛΥΓΚΟΣ
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες υποβλήθηκε σε επέμβαση στην Κρήτη από τον γιατρό του ΟΦΗ κ. Στεφανουδάκη στους κοιλιακούς-προσαγωγούς, ο Μιχάλης Ι. Πλύγκος, ο οποίος για το λόγο αυτό, θέλησε χθες με τις παρακάτω δηλώσεις να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν δίπλα του σε αυτή του την «περιπέτεια»:

 «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το ΔΣ της ομάδας μου και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Αντώνογλου, όπως επίσης και όσους ανθρώπους βοήθησαν, ούτος ώστε να εγχειριστώ με επιτυχία, στο πρόβλημα που αντιμετώπισα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς, από τον γιατρό κ. Στεφανουδάκη στην Κρήτη».