Το «ευχαριστώ» του ΑΟ Σύμης

Αναγκασμένο είναι πλέον το σωματείο της Σύμης να χρησιμοποιεί το γήπεδο Κοσκινού ως έδρα μετά την πλημμύρα στο νησί και την καταστροφή του σταδίου εκεί.

Με ανακοίνωση, η διοίκηση του σωματείου ευχαριστεί όσους είναι δίπλα του αυτή την κρίσιμη περίοδο και έως το τέλος των πρωταθλημάτων:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Σύμης αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς όλα τα σωματεία για τη συμπαράστασή τους. Ευχαριστούμε λοιπόν το σωματείο ΑΣ Διγενής για την παραχώρηση του γηπέδου, την BLUE STAR FERRIES και τη DODEKANISOS SEA WAYS για τη δωρεάν μετακίνηση των παικτών των ομάδων μας και το ξενοδοχείο PLAZAγια τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές στη διαμονή των ομάδων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΠΣΔ και τον πρόεδρό της, Παναγιώτη Διακοφώτη για όλες τις ενέργειες στις οποίες προέβη ώστε να διευκολυνθούν οι ομάδες ποδοσφαίρου στη συνέχεια των πρωταθλημάτων.

Με την καταστροφή που υπέστη το γήπεδο ποδοσφαίρου μας από τη θεομηνία που έπληξε το νησί μας είναι απαραίτητη η συνδρομή όλων όσοι είναι δίπλα μας για τη συνέχιση του έργου μας.»