Ανεβάζει ρυθμούς ο Ιάλυσος

Ανεβάζουν συνεχώς τους ρυθμούς τεχνική ηγεσία και παίκτες του Ιάλυσου, που την Κυριακή δίνουν στο «Οικονομίδειο» ένα δύσκολο όσο και καθοριστικό παιχνίδι. Οι «ερυθροκίτρινοι» υποδέχονται στην έδρα τους το Λουτράκι, που ξεκίνησε καλά αλλά δεν έχει ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Κώστας Βασιλακάκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τον αγώνα αυτό. Διακρίνει κανείς αποφασιστικότητα και πίστη πώς ο Ιάλυσος θα πάρει τη νίκη και συνεχίζοντας τις επιτυχίες, θα ξαναβρεθεί πολύ σύντομα σε θέση διεκδίκησης υψηλής θέσης στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Ιάλυσου θα προπονηθούν κανονικά σήμερα, αύριο και το Σάββατο, οπότε και θα ανακοινώσει ο κόουτς της ομάδας τους 18 για το παιχνίδι της Κυριακής, που θα ξεκινήσει στις 15.00

Απαραίτητη πρέπει να θεωρείται η παρουσία την Κυριακή στις εξέδρες του «Οικονομίδειου» του κόσμου της ομάδας. Οι οργανωμένοι έχουν ξεκινήσει ήδη την κινητοποίησή τους και πιστεύεται καιρού επιτρέποντος, ο κόσμος να στηρίξει τον Ιάλυσο, μιας και είναι το μοναδικό ματς Γ΄Εθνικής στο νησί την ημέρα αυτή.

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΙΑΚΟΦΩΤΗ
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ έγινε παππούς χθες καθώς η κόρη του Ζαχαρούλα έφερε στον κόσμο ένα τρισχαριτωμένο αγοράκι. Γι αυτό τον λόγο  

«Ο πρόεδρος και η διοίκηση ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ εύχονται στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη να του ζήσει το εγγονάκι του, να είναι καλότυχο και ευτυχισμένο».