Έτοιμος για την αποστολή στην Πυλαία ο Κολοσσός

Με διπλή προπόνηση θα συνεχίσει σήμερα την προετοιμασία του ο Κολοσσός H Hotels για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και θα την ολοκληρώσει αύριο, προτού αναχωρήσει η αποστολή για τη Θεσσαλονίκη.

Στις προπονήσεις των «θαλασσί» έχει ενταχθεί εδώ και λίγες μέρες ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Τσαλμπούρης ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κι αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την ομάδα της Ρόδου το Σάββατο στην Πυλαία.

Με την προσθήκη του Τσαλμπούρη, ο Άρης Λυκογιάννης έχει μία επιπλέον λύση μέσα στη ρακέτα κι έναν παίκτη περισσότερο στο περιορισμένο ρόστερ. Θα χρειαστεί, βέβαια, ένα εύλογο διάστημα προσαρμογής στις νέες συνθήκες καθώς και γνωριμίας με τους καινούριους του συμπαίκτες αλλά αυτό είναι κάτι που ισχύει για κάθε «φρέσκια» μεταγραφή.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, ο Κολοσσός H Hotels έχει κρατήσει πολύ χαμηλά τους τόνους αναγνωρίζοντας τον υψηλό βαθμό δυσκολίας που έχει το συγκεκριμένο ματς, ειδικά αυτή την περίοδο που ο «δικέφαλος» του Βορρά αρχίζει σιγά σιγά να ανακάμπτει βαθμολογικά και σε καμία περίπτωση δε θέλει να «σκοντάψει» ξανά μέσα στο σπίτι του.

Συν τοις άλλοις, προέρχεται από σημαντικό «διπλό» στο Ρέθυμνο (73-79) και θα το σπαταλήσει αν χάσει το εντός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο σε ανάλογο «μήκος κύματος» με τους Κρητικούς.

Φυσικά, η διακοπή του πρωταθλήματος επηρέασε διαφορετικά τις δύο ομάδες. Ο μεν Κολοσσός H Hotels πέρασε το τελευταίο δεκαπενθήμερο δουλεύοντας με πλήρη σύνθεση, ο δε ΠΑΟΚ «έχασε» τους διεθνείς του κι έκανε προπονήσεις με ελλείψεις ενώ ο τραυματισμός του Κόνιαρη θα τον κρατήσει εκτός δράσης το προσεχές Σάββατο.