Ο Κλεάνθης Παραδεισίου στην «αγκαλιά» του Ατρόμητου Αθηνών

Την έναρξη της συνεργασίας παρουσίασαν εχθές Τετάρτη 29/11 στο Παραδείσι ο κ. Τόλης Αποστόλου (Υπεύθυνος Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε. Ατρόμητος) και ο κ. Σωτήρης Ρίζος (προπονητής Κ17 Π.Α.Ε. Ατρόμητος) οι οποίοι ανέλυσαν το πλάνο της συνεργασίας καθώς επίσης και την φιλοσοφία της Π.Α.Ε. Ατρόμητος για τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή. Την χαρά του για την συνεργασία εξέφρασε στην ομιλία του ο πρόεδρος του Κλεάνθη κ. Μανώλης Παπακωνσταντίνου.

Επίσης έκανε αναφορά στην ιστορία του Ατρόμητου και τόνισε πως είναι μια ομάδα που δίνει ευκαιρίες σε Έλληνες ποδοσφαιριστές.

 

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν το Δ.Σ. του Κλεάνθη, αντιπρόσωπος της ΕΠΣΔ κ. Χρυσόστομος Ψέλλας, πολλοί γονείς, απλοί κάτοικοι και παιδιά της ακαδημίας μας. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι μαμάδες των Αντώνη Αθανασίου και Μάριου Ζούνη οι οποίοι ήταν και είναι αντίστοιχα ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Αθηνών.

Οι δυο κυρίες επιβεβαίωσαν ότι τα παιδιά τους αγκαλιάστηκαν και αγαπήθηκαν από τον Ατρόμητο σαν να είναι η οικογένειά τους.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. τον συλλόγο ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ “ΩΡΙΟΝΑΣ” για την παραχώρηση της αίθουσας.