Να πάρει το τρίποντο και βλέπει… ο ΑΕΡΑ

Ο ΑΕΡΑ ανοίγει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Blue Star ferries. Υποδέχεται στο γήπεδο του την ομάδα της Δόξας Ψίνθου, έχοντας μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, με τους οποίους ευελπιστεί πώς θα ανεβεί ακόμα ψηλότερα βαθμολογικά, ενώ παράλληλα θα περιμένει στραβοπάτημα των ομάδων που βρίσκονται κοντά στην κορυφή, για να μειώσει την διαφορά που τον χωρίζει από αυτήν.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν σήμερα τι θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο τους. Μια ομάδα που θα τα δώσει όλα, προκειμένου να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνει για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Βαγγέλης Χοσάδας πάντως, ολοκλήρωσε από την Τετάρτη την προετοιμασία των παικτών του και χθες τους έδωσε ρεπό για να ξεκουραστούν και να εμφανιστούν «φρέσκοι» στο ματς το σημερινό.

Έχει όμως να αντιμετωπίσει και προβλήματα που αφορούν

-Τον τραυματισμό των Χρήστου Γιαννακάκη και Χρήστου Λυμπερόπουλου, των οποίων η συμμετοχή μέχρι χθες εθεωρείτο αμφίβολη.

Ο κόουτς του ΑΕΡΑ δεν υπολογίζει επίσης στους Μπάρδη και Φιλιππάκο, οι οποίοι βρίσκονται εκτός Ρόδου.

Ο ΑΕΡΑ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας σήμερα στο γήπεδο,  προκειμένου να τον ενισχύσουν ηθικά και υλικά, στην προσπάθεια που θα κάνει να φτάσει σε μια ακόμα νίκη.  

Αμφίβολη η συμμετοχή του Χρήστου Λυμπερόπουλου στο σημερινό ματς
Αμφίβολη η συμμετοχή του Χρήστου Λυμπερόπουλου στο σημερινό ματς